• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımm...Hamilelikte diş çektiren var mı????

Canım Ahmet Bostancı Ankara Üniversitesi doktoru değil bildiğim kadarıyla,Ankara Hastanesi doktoru..Ben de özel hastanelere güvenemiyorum. Her zaman devlet hastanesi veya Üniversite Hastanesi tercih ediyorum. Dişin çok rahatsız ediyorsa en iyisi bi çaresine bakmak canım,yapacak bişey yok.O ağrıyı çekmektense çektirmek ya da yaptırmak daha iyi tabi.Benim ki şeytan kulağına kurşun ağrımıyo şimdilik.Biraz iyi bakıp, sık sık fırçalayıp idare etmeye çalışıcam.İnşallah sonlara doğru bi arıza çıkarmaz, benim de tek korkum o.
aaaa olabilir ama doğumu A.Ü. de yaptırıyorum demişti. gerçi önemsememiştim de. aslında bende senin gibi istemiştim ama sonra doğum için özel hastane istedim. ilg,lenmeleri birazcıkda naz yapabilmek için :)

Naptın Sevim dişini? Çektirdin mi yoksa? Ben korkudan tatlı birşeyler yememeye çalışıyorum..Sağ tarafımla hiç bişey yemiyorum. Şimdilik çürüğüm uyuyor bir canavar gibi:) ınşallah uyanmaz doğuma kadar:)

Naptın Sevim dişini? Çektirdin mi yoksa? Ben korkudan tatlı birşeyler yememeye çalışıyorum..Sağ tarafımla hiç bişey yemiyorum. Şimdilik çürüğüm uyuyor bir canavar gibi:) İnşallah uyanmaz doğuma kadar:)

cumartesi günü tekrar dişçiye gittim. dişim apse yapmış antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. ondan sonra çekebilirmiş. çekmek yerine kanal tedavisi önerdi. 5 günlük bir antibiyotik. henüz başlamadım. doktora danışacağım. zaten diş ağrırsa büyük ihtimal apseli deriz dedi. kullanayım antibiyotiği belki ağrıda geçer. ama ileride hiçbişey yaptıramayacağım için çektiririm heralde ve mutlaka haber veririm. sende bir doktora görün erkenden ne yapılması gerekiyorsa yapsınlar bence. belkide seni doğuma kadar idare eder inşallah...

cumartesi günü tekrar dişçiye gittim. dişim apse yapmış antibiyotik kullanmam gerekiyormuş. ondan sonra çekebilirmiş. çekmek yerine kanal tedavisi önerdi. 5 günlük bir antibiyotik. henüz başlamadım. doktora danışacağım. zaten diş ağrırsa büyük ihtimal apseli deriz dedi. kullanayım antibiyotiği belki ağrıda geçer. ama ileride hiçbişey yaptıramayacağım için çektiririm heralde ve mutlaka haber veririm. sende bir doktora görün erkenden ne yapılması gerekiyorsa yapsınlar bence. belkide seni doğuma kadar idare eder inşallah...

geçmiş olsun canım..antibiyotiği bi kullan bakalım,belki de ağrımaz ondan sonra..benim şimdilik durdu ağrı ama tekrar ağrırsa giderim doktora..sabahtan beri canım çikolata istiyor ama korkumdan yiyemiyorum..üüfff yaaa..

teşekkür ederim canım... bi kullanayım bakalım. aman diyeyim çikolata yeme. ağrırsa çok fena olur. ben 3 gün yemek yemedim suyla beslendim:( şimdi ağrı azaldı yiyorum antibiyotik biter bitmez stress yapmadan gideceğim çektireceğim :) inşallah seninki kötü olmaz az da kalmış doğuma idare etse bari...

teşekkür ederim canım... bi kullanayım bakalım. aman diyeyim çikolata yeme. ağrırsa çok fena olur. ben 3 gün yemek yemedim suyla beslendim:KK43: şimdi ağrı azaldı yiyorum antibiyotik biter bitmez stress yapmadan gideceğim çektireceğim :) inşallah seninki kötü olmaz az da kalmış doğuma idare etse bari...
Sonuç ne oldu merak ettim de

7 aylıkken 2 tane kanal tedavisi yaptırdim 1 hafta boyunca gece gündüz ağrısinı cektim dayanamadım artık gitmedigim doktor kalmadi kimse yapmadı bise sorumluluk kabul etmediler en son bi tane doktor bulduk cok sukur 2 disimede anestezi uyguladı bebege zarar vermez dedi ama cektirmek bebege daha coj zarar veriyomus

Merhabalar,
Dişteki apse veya iltihap gibi oluşumlar erken doğuma sebep olabiliyor diye bazı araştirmalar mevcut. Dr.um da ayni fikirde. Hamileligimin 3. Ayinda dis kontrolune gittim, 2 curuk 20lik disim cekildi, ustelik anestezi ile, alt cene oldugu icin iyilesmesi daha uzun suruyormus ama gunde 1parol ile cok sukur atlattim. Hamileligimin 6. Ayindaki kontrolumde ise 5 disimin daha curudugunu soyledi dis hekimi.
Tedavi olmamda iki hekikim de sakinca gormeyince Toplam 10dolgu yaptirdim hepsi de uyusturucu igne ile. Bebege hic bir etkisi yok ustelik ve simdi icim rahat. Son olarak distasi temizleyerek islemleri bitirdigimizde 37. Haftam bitmisti ;)
Simdi icim rahat oglusumun gelmesini bekliyorum, kendinize iskence etmeyin kizlar, dogru hekim ile bu tabular yikilmali artik. Antalya icin isteyen arkadaslara dis hekimi de tavsiye edebilirim.
Not: tek sorun dis hekimi masadinda oturmam olmustu ki ona da yan oturup dizlerimi karnima dogru cekerek cozum bulduk. Doktorum da cok sukur kolaylikla bu sekilde de calisip beni sagolsun hic yormadi. Hepinize simdiden gecmis olsun

Back