ayy canım çok teşekkür ederim. ben artık ölmek üzereyim. iğne bebeğe zararlı mı acaba. sen kaçıncı ayındaydın. ben biraz önce dişçi koltuğundan kalktım emin olamadımşimdi araştırıyorum.bebeğe zararı olmasında bana ne oluyorsa olsun yaaa ((
Canım içini ferah tut bence hem 22 haftalık olmuşşsun artık ilk aylar olsa gelişimindde bi problem yaratabilirdi fakat sen 5 aylık olmuşşsun bişey olmaz ALLAHIN izni ile sonuçta öle bi risk olsa doktorun öle bi rapor vermez en azından.hamileliğin belli bi ayından sonra bişey olmasa bile hamilelirin dişlerini kontrol etmeleri söleniyor sonuçta diş sağlığı çok önemli biliyosun orda bi mikrop kapsa apse olsa dişin bebeğine daha çok zararı olucaktı bu şekilde düşün bide
merhaba emi1981
öncelikle gerçekten sen riskli döneme girmişsin bana da sınırdasın dediler. benim dişim önceleri rahatsız etmiyordu şimdi ise konusurken bile dişim sancı yapıyor sanki sinirime dokunuyorum gibi... benim endişemde dişin iltihap yapıp bebeğime zarar vermesi.onun dışında ağrısın her an ağrısın umrumda bile değil. çok zor bir durum. çektirsem problem olsa antibiyotik tedaviside olmaz. şu an lokman hekim hastanesine gittim tam çekilirken kalktım yok istemiyorum diyesen gittin mi doktora var mı önerdiğin biri yada hastane ismi?
yok canım ben de henüz gitmedim doktora..şu an dayanılmaz değil ağrılarım..ama beni çok huzursuz etti bu durum..o tarafımla yemek yememek için,sırf doğuma kadar beni idare etsin,ağrımasın diye, resmen tüm tüm yutuyorum lokmaları.Seninki dolgu,kanal tedavisi falan olmuyormu..Neden çeklicek? Ben bi yerde okumuştum, ilk üç ayı geçtikten sonra acil durumlarda her an diş tedavisi yapılabilir diye..Son aylarda da biraz risk oluyormuş eğer erken doğum riskin varsa..Ama risk yoksa son aylarda da yapılabilirmiş. Ben de film çektirmek zorunda kalırım diye korkuyorum..Filmle radyasyon alırsa bebek diye endişeleniyorum..O yüzden ben şimdilik erteliycem heralde..Çok dayanılmaz hale gelene kadar yani..Nerden çıktı bu ağrı bilmiyorum ki yaa...ınsanı çok huzursuz ediyor..
canım ya bende en başta doğuma kadar idare eder sonrasıda zaten kolay diyordum. birden kötüleşti. asıl korktuğum zaten ağrılar değil ağrısın dursun ama ağrı apse belirtisi oluyor ve bu apse bebeğe çoook zararlıymış. ewt bende araştırdım kanal yada dolgu yapılıyormuş. ama ben dişçiden çok korkan biriyim çoook eskiden bir kere dolgu yaptırmıştım berbat geçmişti.:) bu nedenle çekilsin tek seferde kurtulayım diyorum.uğraşmamak için yani. ben uzun süre kalamam o koltuktabelki sonra cesaretimi toplarım köprü fl yaptırırım ne bileyim.aaa bu arada film çekmiyorlar kesinlikle. doktor dediki kadın doğumcun onaylasa bile o riske girmiyoruz dedi. bu ağrıya dayanamazsan hemen doktora git apse yapmışmı diye. yoksa eğer bence sabret sonra hallederiz hepsini:)) bebişin kız mı erkek mi çok merak ettim benimki çok yaramaz bir erkek :)))) yerim ben onu....
canım ya bende en başta doğuma kadar idare eder sonrasıda zaten kolay diyordum. birden kötüleşti. asıl korktuğum zaten ağrılar değil ağrısın dursun ama ağrı apse belirtisi oluyor ve bu apse bebeğe çoook zararlıymış. ewt bende araştırdım kanal yada dolgu yapılıyormuş. ama ben dişçiden çok korkan biriyim çoook eskiden bir kere dolgu yaptırmıştım berbat geçmişti.:) bu nedenle çekilsin tek seferde kurtulayım diyorum.uğraşmamak için yani. ben uzun süre kalamam o koltuktabelki sonra cesaretimi toplarım köprü fl yaptırırım ne bileyim.aaa bu arada film çekmiyorlar kesinlikle. doktor dediki kadın doğumcun onaylasa bile o riske girmiyoruz dedi. bu ağrıya dayanamazsan hemen doktora git apse yapmışmı diye. yoksa eğer bence sabret sonra hallederiz hepsini:)) bebişin kız mı erkek mi çok merak ettim benimki çok yaramaz bir erkek :)))) yerim ben onu....
canım sanırım çektircem. biraz daha düşüneyim dedim. ben çağ hastanesine gidiyorum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine.sen nereye gidiyorsun. doktorum erol bayraktar.çok memnunum ondan. ilk ay çok fazla doktor araştırmıştım. arkadaşımın kardeşide iki çocuğunu burada doğurdu. bu da bana referans oldu. şimdilik iyi gidiyoruz bakalım. umarım son dakikada karar değiştirmem :))))eğer dişini falan çektirisen beni de haberdar et olurmu canım?özelden mesaj atabilirsin.
canım sanırım çektircem. biraz daha düşüneyim dedim. ben çağ hastanesine gidiyorum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine.sen nereye gidiyorsun. doktorum erol bayraktar.çok memnunum ondan. ilk ay çok fazla doktor araştırmıştım. arkadaşımın kardeşide iki çocuğunu burada doğurdu. bu da bana referans oldu. şimdilik iyi gidiyoruz bakalım. umarım son dakikada karar değiştirmem :))))
Amin Amin inş bir sorun olmadan alırız kucağımıza. bende ilk önce A.Ü. den Ahmet bostancıya gittim.muayenehanesine. ama memnun kalmadım. orada devam edip A.Ü.de doğum düşünüyordum. doktorundan memnunsan eğer hastanede temizse üniversite hastanesi çok iyi olmuş. doğumda çok uygunmuş. çok iyi olmuş senin için ama ben o doktora tahammül edemezdim:))))bu arada kesin çektiriyorum dişimi. çünkü çekmemek daha zararlıymış. eşimde ısrar ediyor bu acıyı çekme diye. hem sonra ona duygu sömürüsü yaparsın bak ben senin için dişimi kaybettim diye diyooo:)
merhaba kızlar
şuan 22+5 haftalık hamileyim. dayanılamayacak kadar çok diş ağrım var. hamileliğimin en başında azı dişim kırılmıştı. şu an çok kötü durumda. kanal tedavisi yada dolgu yapılamıyormuş kadın doğum doktorunun raporu ile diş çekimi yapılabiliyormuş. bende raporumu aldım. içim çok rahattı ama çevrem anestezinin bebeğe zararlı olabileceğini söyledi. doktora defalarca sordum. zararı olmaz dedi(( benim gibi olupta çektiren var mı? sonrasında bir problem oldumu?şu an ağrıdan ve stresden ölmek üzereyim yardım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?