Kizlar yardimm düşükmü yaptim:(

Viyanali589696

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
20
7
1
28
Kizlarr yardimmm 45 gunluk yani 6 haftalik hamileyim ilk bebis ve pco vardi, istiyoruz dun kanamam oldu ama cok degil bugunde biraz cogaldi hastaneye gittik alttan bakti baya cevire vevire canm acidi ka sonuclari cok iyi degil dedi dusuk olabilir felan dedi eve geldm ve wc ye girdim bi baktm boyle bisey agrim ve boyle asiri bi kanamam yok idrar yaparken cok cok az geliyor, simdi geri gidicez ama dusuk olanilirmi bu ne cok korkuyorum aglamaktan icim disima cikti basina gelen bilen varmi bu nedir insallah yavrum degildir Rabbim kimseue yasatmasin

Eklentiler

• IMG-20191116-WA0032.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 326
Düşüğe benziyor sanki dirayetli olmaya çalış herşey allahtan. Her şerde vardır bir hayır.

Düşük yapmışsın bence canım benim de böyle parça geldi uzun ama böyle yuvarlak değildi erkek bebekmiş seninki de kız di sanırım Yinede baktır mutlaka

Çok geçmiş olsun sağlıksız bebekler düşüyor genelde.Benim de bir tane düşüğüm oldu.Merak etme hepsi böyle olacak diye birşey yok.Ben hamile kaldığımı öğrendiğimin ertesi günü düşük yaşamıştım.Heveslenmeye bile vaktim olmamıştı

Cok tesekkur ederimm baya alismistik yani kucukde olsa ve ilk defa ultrasonda gordum o gun gitti benden kendini gosterip sanada cok gecmis olsun canimm

Cok tesekkur eserim evet doktor, oyle dedi buyuk ihtimal sagliksizdi kendi dustugune gore dedi yani yinede xok.uzucu

Cok tesekkur eserim evet doktor, oyle dedi buyuk ihtimal sagliksizdi kendi dustugune gore dedi yani yinede xok.uzucu
Merak etme zamanla acısı dinecek.Ama yıllar geçse bile akıldan çıkmıyor maalesef.Hayırlısı böyleymiş deyip seni meşgul edecek şeylerle uğraşmak kafanı dağıtır.Çok geçmiş olsun tekrar.

Yok dun biraz iyiydim.yataga gectm esimin yanina sonra saatlerce agladim gozumu kapatinca aklimdan gozumun onumden gitmihor hayirlisi tabi Herseyin Rabbim en dogrusunu bilir sükür demek dusuyor bizede buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…