- Konu Sahibi mylittlegirl
kızlar biz sıfırdan ev döşeyeceğiz. 1 tek çatalımız bile yok. şu anda değil ama yakın zamanda 1 yıl kadar snra eşya almaya başlayacağız. ancak yeni eşyalar alırken çok püf noktası oluyor.. ben de sizin önerilerinizi bekliyorum..
mesela benim eski yemek odası koltukarım bezdi kumaşı asla bez alam çıkmıyo lekeler kesin deri alacağım yada başka alternatif..
mesela köşe takımı alıyım mı nasıl olsun....
beyaz eşya da aslında dahil bu konuya ama çok mu uzun olur arkadaşlar ya kafam karıştı..
yani evinizde çok aşırı memnun olduğunuz eşyalar ile(marka da yazabilirsiniz),hiç ama hiç memnun kalmadığınız eşyalar ve onların nesinden çok memnunsunuz,neyinden hiç memnun değilsiniz yazabilir misiniz bana..
burda çok tecrübeli binlerce bayan olduğunu biliyorum..
hepinizin önerisini bekliyorum:)))
mesela benim eski yemek odası koltukarım bezdi kumaşı asla bez alam çıkmıyo lekeler kesin deri alacağım yada başka alternatif..
mesela köşe takımı alıyım mı nasıl olsun....
beyaz eşya da aslında dahil bu konuya ama çok mu uzun olur arkadaşlar ya kafam karıştı..
yani evinizde çok aşırı memnun olduğunuz eşyalar ile(marka da yazabilirsiniz),hiç ama hiç memnun kalmadığınız eşyalar ve onların nesinden çok memnunsunuz,neyinden hiç memnun değilsiniz yazabilir misiniz bana..
burda çok tecrübeli binlerce bayan olduğunu biliyorum..
hepinizin önerisini bekliyorum:)))