- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi zeynepppppppp
Vakit dar mı darsa 1 tane aliyim her an adet olabilirim eğer 10 günlük müddet varsa 5 tane aliyim bı de isminiz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vakit dar mı darsa 1 tane aliyim her an adet olabilirim eğer 10 günlük müddet varsa 5 tane aliyim bı de isminiz?
1 tanede ben alabilirimCanım ben şimdilik 1 tane alayım başka bir arakadaşa da bir cüz okumam gerek kalacaktır kalırsa yine alırım merak etme hep beraber bitiririz inşallah. Suskun Ceylan @limonlutarcinlikek @Sibelak85 Putty Seval_cagla kızlar Meryem süresi okuyabilecek olan varsa okuyalım inşallah vesile olur.
Vakit dar değil cnm. 10 güne kadar inş bitmiş olur. Daha erken biterse de çok sevinirim.Vakit dar mı darsa 1 tane aliyim her an adet olabilirim eğer 10 günlük müddet varsa 5 tane aliyim bı de isminiz?
Çok teşekkür ederim canımCanım ben şimdilik 1 tane alayım başka bir arakadaşa da bir cüz okumam gerek kalacaktır kalırsa yine alırım merak etme hep beraber bitiririz inşallah. Suskun Ceylan @limonlutarcinlikek @Sibelak85 Putty Seval_cagla kızlar Meryem süresi okuyabilecek olan varsa okuyalım inşallah vesile olur.
Cnm Allah razı olsun1 tanede ben alabilirim
Tamam o zaman 5 tane aldım inşallah ❤Vakit dar değil cnm. 10 güne kadar inş bitmiş olur. Daha erken biterse de çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun1 tanede ben aldim canim Rabbim sana guzel hayirli bebek nasip etsin insallah..
Bende okumayı düşünüyorum.Okuyabiliyorsan kendin de oku 41 gun aralıksız regll doneminde de birine okut
Canım anca 1 tane okuyabilirimCanım ben şimdilik 1 tane alayım başka bir arakadaşa da bir cüz okumam gerek kalacaktır kalırsa yine alırım merak etme hep beraber bitiririz inşallah. Suskun Ceylan @limonlutarcinlikek @Sibelak85 Putty Seval_cagla kızlar Meryem süresi okuyabilecek olan varsa okuyalım inşallah vesile olur.
Tmm cnm oku 1 tane çok sağol okuyunca okudum diye dönüş yap amaCanım anca 1 tane okuyabilirim
Okudum canim