Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam "ad-min" koyardım. ad:ingilizce de reklam demek biliyorsundur sanırım. admin de aslında türkçede kullanılan bilişimsel bir kelime. yani mecazi bir anlamı olurdu.
çok zor buna ciddi anlamda kafa yormak lazım yaratıcılığı yüksek kişi anında bulur ama
ben olsam "ad-min" koyardım. ad:ingilizce de reklam demek biliyorsundur sanırım. admin de aslında türkçede kullanılan bilişimsel bir kelime. yani mecazi bir anlamı olurdu.[/QUOTEkızlar ben yenı katıldım sıtedekı msj takıbını yapamıorum konulara gırıp ıstedıklerıme yorum yapıorum bana yardımcı olabılrımısınız yenı yazılmıs olanlar konular vb seylere nasıl ulasabılrıımkafamçokkarıştı
Canım ekranın en üst kısmına bir bak, şunları göreceksin:
Ana Sayfa - Kullanıcı Paneli - Sosyal Gruplar - KK İndirim - Resimler & Albümler - KK Blog - Reklam/İletişim
Arama - Yararlı Linkler - Forum Takip - Vimjo - ZAYIFLAMA - Kullanıcı Listesi - Oyun Kulübü - Forum Yöneticileri - Çıkış
Kırmızı ile işaretlediğim kısım sana faydalı olacaktır, ben ordan "yazdığım mesajlar" seçeneğini takip ediyorum kolaylık olsun diye... kaydirigubbakcemile2[/Q
ılgın ıcın cok tesekkurler cok saol