Kızlar yardımınıza ihtiyacımız var!bir fikriniz illa ki olmalı

beyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
39
0
36
Konya
Kızlar reklam ajansımıza proje firması ekliyoruz.Proje üreten bir firmaya uygun güzel bir isim arıyoruz.Fikrinize ihtiyacımız varr...CADIARZU

yenilikçi,pratik,kullanılabilir web dünyası bilişimle ilgili projeler..

ben olsam "ad-min" koyardım. ad:ingilizce de reklam demek biliyorsundur sanırım. admin de aslında türkçede kullanılan bilişimsel bir kelime. yani mecazi bir anlamı olurdu.

ben olsam "ad-min" koyardım. ad:ingilizce de reklam demek biliyorsundur sanırım. admin de aslında türkçede kullanılan bilişimsel bir kelime. yani mecazi bir anlamı olurdu.

evet canım hoş,bu şekilde oyunlu isimler olsa daha iyi tabi.teşekkür ederiz..alkisalkisalkis

çok zor buna ciddi anlamda kafa yormak lazım yaratıcılığı yüksek kişi anında bulur ama

kızlaar ".....park " olabilir,buna yoğunlaşabiliriz. ne park???
hani projeler o parktan çıkmış gibi olsun istiyoruz;)bulabilirizzz:))

ben olsam "ad-min" koyardım. ad:ingilizce de reklam demek biliyorsundur sanırım. admin de aslında türkçede kullanılan bilişimsel bir kelime. yani mecazi bir anlamı olurdu.[/QUOTEkızlar ben yenı katıldım sıtedekı msj takıbını yapamıorum konulara gırıp ıstedıklerıme yorum yapıorum bana yardımcı olabılrımısınız yenı yazılmıs olanlar konular vb seylere nasıl ulasabılrıımkafamçokkarıştı

Canım ekranın en üst kısmına bir bak, şunları göreceksin:

Ana Sayfa - Kullanıcı Paneli - Sosyal Gruplar - KK İndirim - Resimler & Albümler - KK Blog - Reklam/İletişim
Arama - Yararlı Linkler - Forum Takip - Vimjo - ZAYIFLAMA - Kullanıcı Listesi - Oyun Kulübü - Forum Yöneticileri - Çıkış

Kırmızı ile işaretlediğim kısım sana faydalı olacaktır, ben ordan "yazdığım mesajlar" seçeneğini takip ediyorum kolaylık olsun diye... kaydirigubbakcemile2

Canım ekranın en üst kısmına bir bak, şunları göreceksin:

Ana Sayfa - Kullanıcı Paneli - Sosyal Gruplar - KK İndirim - Resimler & Albümler - KK Blog - Reklam/İletişim
Arama - Yararlı Linkler - Forum Takip - Vimjo - ZAYIFLAMA - Kullanıcı Listesi - Oyun Kulübü - Forum Yöneticileri - Çıkış

Kırmızı ile işaretlediğim kısım sana faydalı olacaktır, ben ordan "yazdığım mesajlar" seçeneğini takip ediyorum kolaylık olsun diye... kaydirigubbakcemile2[/Q
ılgın ıcın cok tesekkurler cok saol

Back