- 10 Aralık 2017
- 22
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Sevgiylcn1234
-
Ayyyyy inşallah yaaaaaaaa adetineze ne kadar vardiEvet bende hamile olduğumu ovulasyon ile öğrenmiştim. Ümitlendirmek istemem ama tabi ki kişiden kişiye değişebilir. Kan testi yapsan hemen çıkar ayrıca kahverengi akıntım da var diyosun aksatma bence canım.
Testi bi atsana canım bende bat günü meraktan yapmıştım aynı yumurtlama günü gibi çıkmıştı aksamınagebelik testi yaptım çıktıkızlar adetime şuan 2 gun var ve 5 gun varken evde olan ovulasyon testlerinden yaptım ve silik çıktı normalde ovulasyon testi bildiğiniz gibi yumurtlama günümüzü hesaplamak için kullanılır ama adetime 2 gun oldugu ıcın kullandım sonucu merak ettım ondan sonraki gün yine yaptım bu sefer biraz daha belirginleşti sonra adetime 3 gun varken yine yaptım bişraz daha belirginlesti ve bugun yine yaptım dahada belirginlesti öbürleri pek gözle görülcek gibi degildi yani silikti ama dün bide bugun yaptıklarım gayet belirginleşti. ve şuan adetime 2 var acaba hamilemiyim 1 haftdan beri kahverengi kan gibi akıntım var. böyle olupta hamile olanlar oldumu?
Nerden atildigini bilmiyorum kiTesti bi atsana canım bende bat günü meraktan yapmıştım aynı yumurtlama günü gibi çıkmıştı aksamınagebelik testi yaptım çıktı
Herkes için hayırlısı neyse o olsun insallahhhhh yaaa2 gün falan vardı sanırım benimde sonra koştur koştur eczaneye gidip erken gebelik testi almıştım onda pozitif çıkmıştı tabi benim sonuç hüsran oldu ama inşallah senin hayırlı olur :)
AminnnnnHerkes için hayırlısı neyse o olsun insallahhhhh yaaa
Cnm sonuç pozitif sonra hüsran nasıl oluyor2 gün falan vardı sanırım benimde sonra koştur koştur eczaneye gidip erken gebelik testi almıştım onda pozitif çıkmıştı tabi benim sonuç hüsran oldu ama inşallah senin hayırlı olur :)
Dış gebelikmiş canım tabi bu ilk hamileliğimdi sonra üstüne bide 2 kere düşük yaşadımCnm sonuç pozitif sonra hüsran nasıl oluyor
Aaaa çok geçmiş olsun cnm allah herkesin gönlüne göre versin. Bakalim benim sonuç ne olcakDış gebelikmiş canım tabi bu ilk hamileliğimdi sonra üstüne bide 2 kere düşük yaşadım
Sağol canım.. evet ya bi test alıp yapsan ya bende merak ettim:)Aaaa çok geçmiş olsun cnm allah herkesin gönlüne göre versin. Bakalim benim sonuç ne olcak
Şuan alamam uzak çünkü yarın kan tahlili yaptircmSağol canım.. evet ya bi test alıp yapsan ya bende merak ettim:)
Hadi bakalım inşallah beklediğin sonucu alırsın :) buraya da yazmayı unutmaŞuan alamam uzak çünkü yarın kan tahlili yaptircm
Ahhhh ahhhhh bi alsam heryere yazıcamda işte tek tesellim ovülasyon testinin çift çıkması veee kahverengi akintim oldu akşamda çok az kanamam olduHadi bakalım inşallah beklediğin sonucu alırsın :) buraya da yazmayı unutma
başka belirtin var mı ?Ahhhh ahhhhh bi alsam heryere yazıcamda işte tek tesellim ovülasyon testinin çift çıkması veee kahverengi akintim oldu akşamda çok az kanamam oldu
[/QUOTE çok istahim var ne biliyim kiz anlaymyrm
Inşallah cnm aminYarını bekleyip göreceksin artık Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?