• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrrr ???

Sevgiylcn1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
22
0
1
28
kızlar adetime şuan 2 gun var ve 5 gun varken evde olan ovulasyon testlerinden yaptım ve silik çıktı normalde ovulasyon testi bildiğiniz gibi yumurtlama günümüzü hesaplamak için kullanılır ama adetime 2 gun oldugu ıcın kullandım sonucu merak ettım ondan sonraki gün yine yaptım bu sefer biraz daha belirginleşti sonra adetime 3 gun varken yine yaptım bişraz daha belirginlesti ve bugun yine yaptım dahada belirginlesti öbürleri pek gözle görülcek gibi degildi yani silikti ama dün bide bugun yaptıklarım gayet belirginleşti. ve şuan adetime 2 var acaba hamilemiyim 1 haftdan beri kahverengi kan gibi akıntım var. böyle olupta hamile olanlar oldumu?

Evet bende hamile olduğumu ovulasyon ile öğrenmiştim. Ümitlendirmek istemem ama tabi ki kişiden kişiye değişebilir. Kan testi yapsan hemen çıkar ayrıca kahverengi akıntım da var diyosun aksatma bence canım.

kızlar adetime şuan 2 gun var ve 5 gun varken evde olan ovulasyon testlerinden yaptım ve silik çıktı normalde ovulasyon testi bildiğiniz gibi yumurtlama günümüzü hesaplamak için kullanılır ama adetime 2 gun oldugu ıcın kullandım sonucu merak ettım ondan sonraki gün yine yaptım bu sefer biraz daha belirginleşti sonra adetime 3 gun varken yine yaptım bişraz daha belirginlesti ve bugun yine yaptım dahada belirginlesti öbürleri pek gözle görülcek gibi degildi yani silikti ama dün bide bugun yaptıklarım gayet belirginleşti. ve şuan adetime 2 var acaba hamilemiyim 1 haftdan beri kahverengi kan gibi akıntım var. böyle olupta hamile olanlar oldumu?
Testi bi atsana canım bende bat günü meraktan yapmıştım aynı yumurtlama günü gibi çıkmıştı aksamınagebelik testi yaptım çıktı

2 gün falan vardı sanırım benimde sonra koştur koştur eczaneye gidip erken gebelik testi almıştım onda pozitif çıkmıştı tabi benim sonuç hüsran oldu ama inşallah senin hayırlı olur :)

Back