• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var...

vitaminsiiz

"Hiç soruyor muyuz kendimize; Fe eyne tezhebûn?"
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
284
87
18
yardım edin nolur karmakarışık bi işin içine girdim.

Baştan anlatayım benim sat 22 ekimdi.
45-47 döngüm, kasımın başında doktora gittim idrar testinde, alttan muayenede bişey yoktu (karında agrı, kasıkta batma şükayetiyle gittim) hatta doktor cok güzel olduğunu söyledi herseyin yakında hamilelik vesilesiyle daha sık görüşeceğimizi söyledi. Anne olmak istediğimi söyleyince.

kasımın 14 ünden itibaren hergün ovu test yaptım fakat şimdiye dek hala çift eşit çizgi görmedim. 4-5 gün arayla hamilelik testide yapıyorum idrarda. Yok bişey.

Geçen hafta salı yine doktora gittim o da baktı hiçbir problem yok dedi. Erken olabilir dedi salı yine gel dedi. İdrarda bakmıştı oda.

Yani eğer hamile kaldıysam 27 ekim ile 13 kasım arası kaldım çünki ovu test bu zamandan sonra elime geçti ve yaptım.
Diyorum ki, demek ki o zaman yumurtlamam gerçekleşti.

Şimdi sorum eğer ki hamileysem, gebelik kesesi ne zaman görülüyor, kaç haftalık hamile olmuş olıyorum? sat 22 ekim.

İdrar testinde belli olurmuydu bu vakte kadar?

Bi kaç gündür midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum belim ağrıyor kasıklarımda batma oluyor arada hafif karnım ağrıyor başım dönüyor uyku hali zaten 2-3 haftadır var 12 den önce kalkamıyorum yataktan.

Kızlar bana yardımcı olursanız çok memnun olurum gerçekten​

Yani hamile olup olmadigini kesin bilmen icin kan testi yaptirman sart zaten sonrasinda kac haftalik hamike oldugun cikar ortaya kan testi yapilmadan ne desek bos adet tarihin gectiyse yaptir test vaktin yoksa idrarda bak erken dollenmeyse idrarda cikar insallah

Back