How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var :(

sedaak

PoYRaz & Elif
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
527
121
123
merhaba siteye yeni üye oldum fakat uzun zamandır takip ediyorum :) kızlar çok bebek istiyorum ve çok sabırsızlanıyorum korunmayı bırakalı 2 ay oldu ve ilk ay denemeler malsef olumsuz... regl günüm salı günü yani 4 gün var bugün kan tahlili yaptırdım ve deger çıkmadı sadece negatif dediler sizce bebek olma ihtimali var mı çok ümitlendik :/

merhaba siteye yeni üye oldum fakat uzun zamandır takip ediyorum :) kızlar çok bebek istiyorum ve çok sabırsızlanıyorum korunmayı bırakalı 2 ay oldu ve ilk ay denemeler malsef olumsuz... regl günüm salı günü yani 4 gün var bugün kan tahlili yaptırdım ve deger çıkmadı sadece negatif dediler sizce bebek olma ihtimali var mı çok ümitlendik :/

ben de bugün olumsuz sonuç aldım ilk denemeeydi ama üzüldüm yine de belirtilerin hepsi vardı. adetime 2 gün var. ovulasyon testi deniycem bilmiyorum bakalım. inşallah olur canım 2 ay çok yeni ümidini kaybetmee..

inşallah canım çok stres yapmamak gerekiyor ama insan ister istemez cok umitleniyor ve bir deger vermediler sadece negatif dediler çok saçma . . . inşallah sende bir an once bebişine kavuşursun :)

inşallah canım çok stres yapmamak gerekiyor ama insan ister istemez cok umitleniyor ve bir deger vermediler sadece negatif dediler çok saçma . . . inşallah sende bir an once bebişine kavuşursun :)

amin canım hepimiz inşallah hayırlısıyla..:3:

canım cok ümitlenme yani kendini kaptırma benim arkadasım 8 gn kalmıstı adetine öğrendi hamile oldugunu yani tam belli deildi ama doktor olabilir dedi adeti 1 gn gecince tam olarak öğrendi hamile olduğunu. ama inş hamilesindir 2 gn sonra doğum yapacagım heyecanlıyım allah isteyen herkese versin

allah bir avazda kurtarsın canm bebşne sağ sağlm kavusursun ınsallah :) darısı basımızaaaa

kızlar allah isteyen herkese nasip etsin yavrusunu.ben ilaç 4 ay kullanmıştım.bıraktıktan sonra her ay test yaptım hep olumsuzdu.adetlerim zaten çok düzensizdi 35 40 günde bir oluyodum hep.sol kasığımda bi ağrıdan dolayı doktora gittim adam 5 cm kist var dedi yumurtalığında.sonra kadın doğumcuya gittim oda baktı yok dedi.ultrasyona baktı e bu ne dedi meğerse benim yumurta hücresi şişip şişip zor atılıyomuş.neyse başka bi dr ye gittim smear testi fln yaptı tabi bundan önce ben yakınımın önerisi ile soğan kürü yaptım 5 gün içtim kahverengi bi akıntım oldu.doktor bi sorun yok gebe kalbilirsin eğer 1 yıl kalamazsan gel testler yaparız dedi.ben de o kadar stres yapıyodum ki sonra dedim ki amannn olucaksa olur zaten olmazsada hayırlısı değilmiş : )) çevre baskısı bi yanda kimi görsem var mı bişeyler ? bizimkiler aman sigara içme minübüse binme hoplama belki bişeyler vardır: ((offff dedim yeterrrr.sigara içmedim ama aklımada takmadım ve bi sonraki ay hamile olduğumu öğrendim.yani smear yapılırken minik kızım benimleymiş : ))şimdi onu bekliyorum.lütfen stres yapmayın herşey olucağına varır :49:

Back