- 15 Şubat 2013
- 24.953
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.371
- 798
Ondan mı aklı melekelerde sıkıntı var?Şiddet derken kafanıza mı vuruyor?
Kız yeni olduğu için tabii ki merhamet edecek. Hatta bence sahip çıkıp eve de getirir yakında çünkü kız safmış, yalnız başına bir evde kalamaz. Gece korkabilir, yanında yatmak da gerekebilir.Ve elin kızına da merhamet ediyor değil mi?
Hayır bu şekilde değil eve gelmek istemiyorum senden nefret ediyorum falan gibi sözlü olarakŞiddet derken kafanıza mı vuruyor?
Kaz çevirisi başlamıştır.Hayır bu şekilde değil eve gelmek istemiyorum senden nefret ediyorum falan gibi sözlü olarak
İçimde bı ses çevrilen kazlara dikkat diyoHayır bu şekilde değil eve gelmek istemiyorum senden nefret ediyorum falan gibi sözlü olarak
E tamam şiddet yokmuş, kiskanmayiver sen de acukHayır bu şekilde değil eve gelmek istemiyorum senden nefret ediyorum falan gibi sözlü olarak
Yaa tabi tabi öyledir.Hayır bu şekilde değil eve gelmek istemiyorum senden nefret ediyorum falan gibi sözlü olarak
Sersemler insan kafaya darbe alınca sonuçta. Bilinç bulanıklığı olur. Ondan sordum.Ondan mı aklı melekelerde sıkıntı var?
Eve gelmek istemiyorum diyomus, çok şiddetli bı biçimde söylediyse demekYaa tabi tabi öyledir.
Şiddete başvuran bir adama asla güvenmem, hele ki hamilesiniz, sizde de sıkıntı büyük, tedavi olun..Merhaba kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var kızlar bende ciddi anlamda kıskançlık var ama kendime zarar verecek boyutta bunu aşamıyorum. eşimin çalıştığı yere yeni bir kız atandı işte bir iki hafta sonra eşim heyacanla eve gelmiş bana diyor ki sen hamilesin kızımız olacak ya gelen kıza bir sahip çıkmasım geldi yazık ailesi yok yanında böyle çok saf çok temiz kız diye anlattı bende sanıyorum ki yaşı küçük bir kız meğer kız benimle yaşıt yani bu kadar ilgi gösterip kızımız olacak ya deyip ilgilenmesi çok rahatsız etti. Hem sen ne kadar tanıyosun da saf olduğunu düşünüyorsun. Dünde işte biz birlikte yemek yiyecez öğlen tüm personeller ben o kıza söyledim kızlara söylesin diye bende buna kızdım yani diğer kızlarada söyleyebilirsin sonuçta bu kızı daha geç tanıdın bu kıza soyletecek kadar birde hatirlatmak için sadece ona mesaj atana kadar direkt gruba yaz yani bu kadar zor olmamalı. Kesinlikle kızı suçladığımdan değil ama içimde hep bir güvensizlik var bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum kendisine söyleyince kıskançlık sevmediğini söylüyor en son ben zorlayınca şiddete baş vuruyor bunu yapınca ben daha çok şüpheleniyorum. Yani orada şiddet değilde beni aldatma ihtimali daha çok canımı yakıyor bunu nasıl aşabilirim kıskanmak istemiyorum İçim rahat olsun istiyorum ama yapamıyorum
Konu sahibi savcılığa şikayet lafını duyunca bir anda yorum yazdı ve şiddet değil diye lafı çevirdi nedense.Eve gelmek istemiyorum diyomus, çok şiddetli bı biçimde söylediyse demek
O zaman siz de kıskançlık yapmayın kaçıracaksınız adamı. Suyuna gidin biraz. Aaa evet hayatım sahip çıkalım kıza deyin. Biraz gönlünü hoş tutun gider gelmez kalırsınız kocasız.Hayır bu şekilde değil eve gelmek istemiyorum senden nefret ediyorum falan gibi sözlü olarak
Bak biz bunu yemeyiz isteHayır bu şekilde değil eve gelmek istemiyorum senden nefret ediyorum falan gibi sözlü olarak
Siz konu sahibinin kocasız kalmasını mı istiyorsunuz? Bir kadının kocasız kalması ne demek biliyor musunuz? Cıks cıks cıks...Konu sahibi savcılığa şikayet lafını duyunca bir anda yorum yazdı ve şiddet değil diye lafı çevirdi nedense.
Anladığım kadarıyla sesinin şiddetinden cam çerçeve iniyormuş.Eve gelmek istemiyorum diyomus, çok şiddetli bı biçimde söylediyse demek
Kocası bunu boşayıp öteki kızla evlenmezse hiçbir şey bilmiyorum :)Siz konu sahibinin kocasız kalmasını mı istiyorsunuz? Bir kadının kocasız kalması ne demek biliyor musunuz? Cıks cıks cıks...
İşte bir kez daha gördük ki kadının düşmanı yine kadın. Ne var yani, mutsuzsunuz diye böyle yorumlar yapıp kadını bosatacaksiniz gül gibi adamdan. Cümle biraz bozuk oldu ama olsun.Kocası bunu boşayıp öteki kızla evlenmezse hiçbir şey bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?