Kizlar yardımınıza ihtiyacım var

Ve elin kızına da merhamet ediyor değil mi?
Kız yeni olduğu için tabii ki merhamet edecek. Hatta bence sahip çıkıp eve de getirir yakında çünkü kız safmış, yalnız başına bir evde kalamaz. Gece korkabilir, yanında yatmak da gerekebilir.

Şiddete başvuran bir adama asla güvenmem, hele ki hamilesiniz, sizde de sıkıntı büyük, tedavi olun..

Hayır bu şekilde değil eve gelmek istemiyorum senden nefret ediyorum falan gibi sözlü olarak
O zaman siz de kıskançlık yapmayın kaçıracaksınız adamı. Suyuna gidin biraz. Aaa evet hayatım sahip çıkalım kıza deyin. Biraz gönlünü hoş tutun gider gelmez kalırsınız kocasız.

Konu sahibi savcılığa şikayet lafını duyunca bir anda yorum yazdı ve şiddet değil diye lafı çevirdi nedense.
Siz konu sahibinin kocasız kalmasını mı istiyorsunuz? Bir kadının kocasız kalması ne demek biliyor musunuz? Cıks cıks cıks...

Şiddet görüyorsunuz derdiniz o değil, şiddet şüpheyi artıci küçük bir etken sadece.
Kocanız ölüyor sizin aşkınızdan, çok üstüne gitmeyin, ailesi uzakta olan kızcağızla özel yemekler hazırlayın, baba kız gibi birlikte vakit geçirsinler hatta. Anlayışlı olun biraz.

Kocası bunu boşayıp öteki kızla evlenmezse hiçbir şey bilmiyorum :)
İşte bir kez daha gördük ki kadının düşmanı yine kadın. Ne var yani, mutsuzsunuz diye böyle yorumlar yapıp kadını bosatacaksiniz gül gibi adamdan. Cümle biraz bozuk oldu ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…