Kizlar yardımınıza ihtiyacım var

İş yerinde bir kadını koruyan, kollayan iyilik abidesi bir ağabeyimiz var ve bu iyi ağabeyimiz, aynı zamanda evde eşine hem de hamileyken şiddet uyguluyor. Doğru mu anladım yoksa siz bizim aklımızla mı oynuyorsunuz.

Ve kadın bu adami baba yapmak için tüp bebek yöntemine başvurmuş
Kadının derdi çocuk sevgisi değil de kocasına evlat sunmak. Böylece eksik kadın olmamış olacak ve sevgili kocişkosu boşamayacak onu.

Baksanıza hamile haliyle şiddet görüyor ve umrunda bile değil çocuğun sağlığı falan.

Konu başlığı da kızlar yardım edin,biz be yapabiliriz ki?Okuyup üfleyelim mi adama?Tövbe yarabbim ya,sinirlerim bozuldu bu konuda çok.Gurur ya,biraz gurur.

Şiddet derken kafanıza mı vuruyor?

Kızlar yalnız olayın vehametinin farkında mısınız? Adam resmen anne karnındaki öz çocuğuna şiddet uyguluyor. Türk ceza kanunu kapsamında nitelikli adam yaralama suçu bu. Çünkü hem bir bebeğe karşı işleniyor hem de altsoya karşı. Tam savcıya suç duyurusunda bulunmalık olay.

Farkındayız da konu sahibinde tam dayak yemekten kurtarılırken bırakın o benim kocam deyip kurtarıcısına cemkirecek insan tipi var. Çocuğa çok yazık gerçekten ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…