- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
Sosyopat ailelerin psikolojisi bozuk çocukları sonradan bizim çocuklarımıza musallat oluyor toplum zehirleniyor yazıkBu olayda sadece çocuğa üzülüyorum ben. Böyle anne babanın elinde büyüyecek.
AynenHamile eşine şiddet mi gösteriyor anlamadım
Ve elin kızına da merhamet ediyor değil mi?
İnşallah birileri şikayetçi olur da çocuğu alırlar ellerinden. Böyle ailede büyümemeli.Sosyopat ailelerin psikolojisi bozuk çocukları sonradan bizim çocuklarımıza musallat oluyor toplum zehirleniyor yazık
Merhametten ziyade sapıklık gibi geldi banaVe elin kızına da merhamet ediyor değil mi?
Adam melek gibi diyorum dinlemiyorsunuz beniVe elin kızına da merhamet ediyor değil mi?
Yok ya midem kaldırmıyor bu kadarını. Umarım o çocuk kendine kıyar da dünyaya gelmezMerhametten ziyade sapıklık gibi geldi bana
Kimden bahsediyorsunuz ?Haklı çıktın kesinlikle üyelik iptali yaotı:)
Ve kadın bu adami baba yapmak için tüp bebek yöntemine başvurmuşYok ya midem kaldırmıyor bu kadarını. Umarım o çocuk kendine kıyar da dünyaya gelmez
Allah Allah az önce inceleyeyim diye tıkladım adına bu üyeye ulaşılamıyor artık üye deģik gibisinden bur şeyler yazıyordüKimden bahsediyorsunuz ?
Konu sahibi çevrimiçi
Kadının derdi çocuk sevgisi değil de kocasına evlat sunmak. Böylece eksik kadın olmamış olacak ve sevgili kocişkosu boşamayacak onu.Ve kadın bu adami baba yapmak için tüp bebek yöntemine başvurmuş
Konu başlığı da kızlar yardım edin,biz be yapabiliriz ki?Okuyup üfleyelim mi adama?Tövbe yarabbim ya,sinirlerim bozuldu bu konuda çok.Gurur ya,biraz gururKadının derdi çocuk sevgisi değil de kocasına evlat sunmak. Böylece eksik kadın olmamış olacak ve sevgili kocişkosu boşamayacak onu.
Baksanıza hamile haliyle şiddet görüyor ve umrunda bile değil çocuğun sağlığı falan.
Şiddet derken kafanıza mı vuruyor?Evet bende bunu hissediyorum ve beni çok korkutuyor bu dünyadaki en büyük korkum bu belki de. Malesef evet bak diyorum bebekte etkileniyor ne olur içimi rahatlat diye ama inat ediyor geri adım atmıyor senin suçun kendin düzel diyor
Sonra bize marjinal diyorlar.Ve kadın bu adami baba yapmak için tüp bebek yöntemine başvurmuş
Farkındayız da konu sahibinde tam dayak yemekten kurtarılırken bırakın o benim kocam deyip kurtarıcısına cemkirecek insan tipi var. Çocuğa çok yazık gerçekten ya.Kızlar yalnız olayın vehametinin farkında mısınız? Adam resmen anne karnındaki öz çocuğuna şiddet uyguluyor. Türk ceza kanunu kapsamında nitelikli adam yaralama suçu bu. Çünkü hem bir bebeğe karşı işleniyor hem de altsoya karşı. Tam savcıya suç duyurusunda bulunmalık olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?