Kizlar yardımınıza ihtiyacım var

Fiziksel bir şiddet yoksa eğer sözel şiddet varsa karşınıza alıp konuşabilirsiniz. Korkunuzu ve çaresizliğinizi anlayabiliyorum üstelik bu adamdan hamilesin. Eğer fiziksel şiddet varsa derhal şikayetçi olup evinizi ayırın.

Cidden yargılamaj gibi olmasın yada kınamak gibi ama, eşiniz size şiddet uygular siz üzerinize gittikçe demekki üstünü örtmek istediği birşeyler var ki baskın tarafını konuşturuyor. Ve siz de buna ses çıkarmak yerine kıskançlık mı diyirsunuz gerçekten? Çok yazık.. yarın bir gün dayak yemekten hastanelik olursanız, çok kıskandım o da şiddete başvurdu demeyin bu durumda zararlı çıkan siz olursunuz. Onlar şiddete başvueuyorlar ama siz, sizin gibioer sustuğu için asıl suçlular siz oluyorsunuz. Bile bile sebebi ne olursa olsun sesini çıkarmadığın için, sustuģun için,kendi bedenine, ruhuna zarar verdiğin için..

Aldatmadan daha önemli sorunlar var gibi mesela dayak.
Şiddetin şekline takıldım bende, "ortada bişey yok, kendin düzel, abartıyorsun." gibi yaptığı şeylerden sıyrılmaya yönelik mi söylemlerine şiddet diyor yoksa fiziksel olarak darp edilip sessiz mi kalıyor anlamadım. Umarım ikidir. Bu tabloda daha iyicil bir durum

Hayır baya baya kadını hamileyken dövüyor. Ne biçim anneyse artık çocuğunu şiddetten koruyacağı yerde aklı fikri kocişinin uçkurunda.

Aslında beni en çok uzende bu korkutan da bu ben ağlarken uzulurken rahat rahat uyuyan adam nasılda dışarı bu kadar iyi oluyor bilmiyorum elimden bir şeyler gelsin istiyorum ama olmuyor.

Hayır baya baya kadını hamileyken dövüyor. Ne biçim anneyse artık çocuğunu şiddetten koruyacağı yerde aklı fikri kocişinin uçkurunda.
Şimdi yorumlarınızı ve konu sahibinin diğer yorumlarını okudum, psikolojik destek vs vs den önce hemen evi terk etmeniz ya da adamı evden atmanız lazım. Adamdan gidip şikayetçi olun, uzaklaştırma kararı çıkarın, üstelik tüp bebekle hamile kalmışsınız yazık günah değil mi o çocuğa? Böyle bir annesi böyle bir babası olacak?

Kızımız olacak ya hani ehehe ondan ehehe asla karı kıza bakmak istedigimden degilll çocuk kandırır gibi konuşması peki. Suçlu olan sen degilsin kendine zarar verene kadar ona verseydin keşke

Emin olun şiddeti çok normal bir şey zannediyor. Bir de bu kıskançlıkla hayatta evi terk edip boşanmaz “kocamı başkası kapmasın” diye. Adama tapıyor resmen. Ne desek boş yani. Sıkıya gelemeyip üyelik iptali yapar birazdan kesin.

Yazdıklarınız çok üzücü, durumunuza çok üzüldüm. O kadar yanlış davranmışsınız ki karşılıklı. Kıskançlık kesinlikle büyük ölçüde kişinin kendisiyle ilgili, siz eşinize değil kendinize güvenmiyorsunuz. Bunu sorgulayın, sebeplerini düşünün ortadan kaldırın o zaman kıskançlığınız da geçer. Eşinizin şu kadarcık yorumları bile sizi bu denli rahatsız ediyorsa durum çok vahim, hemen yardım alın.
Ayrıca eşinizin şiddet uyguladığını söylemişsiniz, bunu nasıl kabul edebilirsiniz? Durumunuz o kadar ilerlemiş ki yaşadıklarınızı düzgün yorumluyamıyorsunuz. Acilen uzmanlardan yardım almanızı tavsiye ediyorum, yoksa asla içiniz de ilişkiniz de rahatlamaz.

Aslında beni en çok uzende bu korkutan da bu ben ağlarken uzulurken rahat rahat uyuyan adam nasılda dışarı bu kadar iyi oluyor bilmiyorum elimden bir şeyler gelsin istiyorum ama olmuyor.
Cevap verdiğiniz kişi üstüne basa basa fiziksel mi yoksa psikolojik şiddet mi diye sormuş ama ona cevap yok tabii :d şiddete takilmayalim istiyorsanız hiç yazmayacaktınız. Çocuğunuz için hiçbir endişeniz yok mu? Onu bu psikolojiyle nasıl büyüteceksiniz? Kızınız olacakmış, bu kıskançlıkla babayı kızdan da kıskanır mısınız? Ya da siz şiddet görürken kızınızın ne kadar korkacagi umrunuzda mı? Çocuğunuzu hayata hazırlayabilir misiniz? Hayatla ilgili tüm meseleniz kocanızın uçkuru iken, tertemiz bir yaşamı nasıl doldurmayı planlıyorsunuz?

En kısa zamanda alacağım teşekkür ederim

Neyse bacim hamilesin biz seni uzmeyelim. Zaten pek uyanacak gibi gorunmuyorsun. Allah mutlulugunuzu daim etsin.

Siz bu adami boyle kiskandikca adam krndini nimetten sayiyor ve gozu disarda. Size de git gide daha kotu davranip asagilayacak. Kendinizi daha fazla kucultmeden, onurunuzu da daha fazla yerle bir etmeden ve pek tabi basiniza da daha kotu bir sey gelmeden k.cina tekmeyi koyun

Şiddete başvuruyorsa zaten seni sevmiyordur bu sevgi değil bos hissedilen bir bağlılıktır güvensizlik insanın kendi kişiliğindende kaynaklıdır ama bu karşı tarafın sana yaptığı davranışlardanda kaynaklanır yani o sana bazı mesajlar vermiş ki güvensiz olmuşsun çaktırmadan facebook instagram ve wp kontrol et özellikle wp ve sms eğer bir şey bulursan kendi telefonundan çek mesajları ama sakın ona belli etme ayrıca senin yaşındaki bir kadından bahsetmesi hos değil eğer ondan bahsedip duruyorsa onumu düşünüp duruyor acaba diye düşünür insan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…