Mutfak Dekorasyonu Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bana bi fikir verim (mutfak tezgahı hakkında)

leyla21

yine yeni baştan
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
5.353
2
37
hanımlar mutfağımız alt dolaplar kırmızı üst dolap beyaz olacak şekilde yaptırmaya karar verdim vede aksatre bi mutfak olacak ankstreleri arçelikten aldık şimdi tezgahı nasiıl yaptıracağıma karar veremedim ben beyaz olsun istiyorudum ankastre ocakgım cam olan modelden siyah renkte davlumbaz, bulaşık mak. metalik giri mikrodalga ve fırında siyahlı grili murfakta bi uyum yakalamak istiyorum bi tanıdıgım siyah tezgah yaptır dedi kırmız beyaz dolaba siyah tezgah nasıl olurki gıcıkmı durur bide ocakta siyah siz nedersiniz birde:çok üzgünüm::bbo: tezgah üstü ara fayansı ne renk yaptırsam off karar vermk ne zor ya

mrb.mutfağını inşallah hayırlı günlerde kullanırsın.bende 1 ay önce yaptırdım mutfağımı üstü beyaz altı siyah dolaplarımın.tezgahımda siyah.cimstone diye tezgah taşları var çeşitleri çok fazla mesela sana uygun olarak beyaz tezgah arasında grili siyahlı tek tek serpme cam gibi taşları olan model vardı.bunun gibi renkli modeller var.çok şık duruyor tavsiye ederim.çokta kullanışlı.siyah yaptırma renk ahengini bozarsın.ben çok araştırmıştım tavsiye ederim.ara taşlarında beyazlı açık grili renk kulanabilirsin bence.

canım çok teşekkür ederim kayınvalde granit yaptıralım diyo acaba ondada varmıdır öle grili siyahlı arastırıp görmek lazım galiba

Leylacığım,ben içmimarlık yapıyorum aynı zamanda.Benim amacım ilk önce kullanım.Kullanımı iyi olsun ki,uzun yıllar estetiğini de koruyabilsin.
Bana kalırsa siyah tezgah,artık beyazdan çok daha fazla kullanılır oldu.Bu yüzden de özgünlüğünü yitirdi bana göre.Oysa ki mutfakta ben olsam beyazı tercih ederim.Siyah zamanla kireci çok fazla gösteriyor,bunu dikkate al.Ayrıca dediğin ankastreleri beyaz daha ön plana çıkarır.
Grili siyahlı elbette granit bulursun ama estetik açıdan tavsiye etmem.Eğer imkanın varsa çimstone yaptır.En son çıkan süt beyaz var,lekesiz.Biraz pahalı ama gözeneksiz bir malzeme olduğundan çok daha hijyen.Bir eve tezgah ve tezgah arkası beyaz çimstone yaptık,7 metre tezgah 5000 gibi tuttu,ama çok ferah ve şık oldu.imkanın varsa hiç düşünme derim.
eğer yoksa yine de beyaz düşün başka malzeme.Tezgah arkasını da gri-simli cam mozaikler var.O da olabilir kırmızılı mutfağa.Ankastrelerinde de gri var.
yardımcı olabildiysem ne mutlu...

X