- 10 Aralık 2024
- 1
- 1
- 17
-
- Konu Sahibi nasilyaniyaa
İndirip tekrar takma olayını anlayamadımkızlar bı ay önce bı ikiskiye ve prezervatif kullandı ama arada indirip tekrar takmadan dolayı acaba ters takmismiyizdir diye düşünüyoruz herhangi bi boşalma durumu olmadı sadece zevk sıvısı gelmiştir o durumdan sonra reglda oldum ama bazı hamilelikler reglle başlıyormuş bugün hamilelik testi aldım yaptım bişi hiç çizgi çıkmadı yarın sabahta yapicam hamile kalma ihtimalim varmıdır yardım edin
Boşalma olmamış, regl de olmuşsunuz üstüne test yaptırmışsınız negatif çıkmış. Hamile değilsiniz işte neyini anlamıyorsunuz ? Hamile mi kalmak istiyorsunuz illa zorla ? Ayrıca niye prezervatifi çıkarıp tekrar taktı aynı prezervatifin kullanilmasini anlayamadımkızlar bı ay önce bı ikiskiye ve prezervatif kullandı ama arada indirip tekrar takmadan dolayı acaba ters takmismiyizdir diye düşünüyoruz herhangi bi boşalma durumu olmadı sadece zevk sıvısı gelmiştir o durumdan sonra reglda oldum ama bazı hamilelikler reglle başlıyormuş bugün hamilelik testi aldım yaptım bişi hiç çizgi çıkmadı yarın sabahta yapicam hamile kalma ihtimalim varmıdır yardım edin
Yoktur kesin yanikızlar bı ay önce bı ikiskiye ve prezervatif kullandı ama arada indirip tekrar takmadan dolayı acaba ters takmismiyizdir diye düşünüyoruz herhangi bi boşalma durumu olmadı sadece zevk sıvısı gelmiştir o durumdan sonra reglda oldum ama bazı hamilelikler reglle başlıyormuş bugün hamilelik testi aldım yaptım bişi hiç çizgi çıkmadı yarın sabahta yapicam hamile kalma ihtimalim varmıdır yardım edin