Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardım♥️♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sule2626

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
33
18
3
30
HANİMLAR merhaba.Esiminde benimde hiçbir sağlık sorunu yok.Yeni evliyiz .4aydir bebek deniyoruz.Son günlerde yumurtlama takvimimi takip ediyorum.Bu ay 23ocak cumartesi. .Ama eşim yatılı çalıştığı için 22ocak cuma sadece evde.O günde birliktelik yaşasam gebelik ihtimalim olurmu?Gebelik için aynı anda birden fazla ilişkimi olmalı tek ilişkimi? Abes olucak ama pozisyon ve birleşme ne şekilde olmalı .Ekstra gebeliği kolaylaştıran durumlar var mı şimdiden teşekkürler

Sperm vajina 3 gün canlı kalabiliyor.

Canım spermler 24-72 saat arasında canlı kalabiliyor yumurtalama gününden birkaç gün önce ve sonrasında deneyebilirsiniz umarım güzel sonuçlar alırsınız

21 inde iliskiye girmelisin
22 sinde de girmelisin
İlişkiden sonra yatağında yat kalcanin altina bı yastık koyarak yat spermin rahme ulaşma süresini hizlandir .yolda geçen sürede olmeden rahme ulasabilsin

Yeterli olur. Hatta bi gün öncesinden de olsa garanti olur. Diz dirsek pozisyonu şansı arttırıyormuş bi de sonrasında yüz üstü yatmak. İnstada bir gebenin günlüğü var takip ederseniz o detaylıca anlatıyor herşeyi

Iliskiden sonra mumkunse sabaha kadar dus almamaya calis,bosalma oldukdan sonra bacaklarini kaldir bir sure oyle tut yukarda

21 inde iliskiye girmelisin
22 sinde de girmelisin
İlişkiden sonra yatağında yat kalcanin altina bı yastık koyarak yat spermin rahme ulaşma süresini hizlandir .yolda geçen sürede olmeden rahme ulasabilsin
Maalesef 21i yani bugün yok Yastığı duymuştum deneyeceğim tek ilişkimi olmali

Hiç görmemiştim detaylıca bakicam çok sağolundiz dirseği tam anlayamadım cahilligime verin misyoner mi

Hiç görmemiştim detaylıca bakicam çok sağolundiz dirseği tam anlayamadım cahilligime verin misyoner mi
İsmini öyle söylüyordu tam bilmiyorum ama sayfada başlarda var fotoğrafı bakarsanız görürsünüz

Kuzum ben 24 saatte bir esimle iliskiye girerdim bazen bir bazen 2 defa olurdu 2. Dha verimli oluyomus bn hep bir denerdim bide 2 denedim tuttu yatar bacaklarimi yukari dikerdim her iliskiden sonra ve esim her sabah ac karna keciboynuzu pekmezi icirdim ben o ay hamile kaldim cok sukur simdi 12 haftalik hamileyim

Ben o pozisyonlari aldimda spermlerin hepsi geri cikiyodu hatta ona kizip oturup agliyodum cikti diye en guzeli uzanip kalcana yastik koyup ayaklarini havaya dikmek

Ben o pozisyonlari aldimda spermlerin hepsi geri cikiyodu hatta ona kizip oturup agliyodum cikti diye en guzeli uzanip kalcana yastik koyup ayaklarini havaya dikmek
Aslına bakarsan hiç birinin bi faydası yokta umut işte

Çok teşekkür ederim bende deniyecegim pekmez için geç kaldık :))Sağlıklı bebişinizi kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…