Kizlar yardımcın olun

Belina

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
788
135
Kan sulandırıcı iğne ne zaman veriliyor doktor tarafından yardımcı olursanız sevinirim ben adet sancım var diye adet olurum diye bekledim bekledim gelmedi cuma gününde sağlık ocağı test verdimde bir hafta geçmiş oluyor o zaman kan sulandırıcı iğnesi için gecmi kaldım kan pıhtılaşma varmış bende yardım lütfen

Buna doktorun karar verecek ,sana ne dedi ?

genelde kese görününce başlanıyor kan sulandırıcıya. ama pozitif sonuc alırsanız direkt kadın doğumcunuza gider net bir cevap alırsınız

Gitmedim doktora daha bir sene önce pıhtılaşma testi yaptırdım üç genimde yatkınlık çıktı ve doktor işte genetik doktoru dediki hamile kalınca kan sulandırıcı hap yada iğne verilir dedi ama
Tamam işte doktora gideceksin doktor da güncel test sonuçlarına göre karar verip ona göre başlatacak. Geçmiş olsun.

genelde kese görününce başlanıyor kan sulandırıcıya. ama pozitif sonuc alırsanız direkt kadın doğumcunuza gider net bir cevap alırsınız
Bende geç kaldimmi diye korktum da bugün 6 gün geçti aslında cuma günü sonucum çıksaydı sağlık ocağı test verdim ama doktor pazartesi çıkacak dedi cuma günü çıksaydı giderdim bı hastaneye ona göre ikbillah bulurdum bir hastane randevusu o gün olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…