benim bebeğim 23 aylık ve inmemiş testis sorunumuz var. mart ayında ameliyat düşünüyoruz fakat ben hastane olarak mersin üniversitesi tıp fakültesi hastanesine götürüyorum.duyumlarıma göre orada ameliyata hep stajerler giriyorlarmış ameliyatlarda kendilerini geliştirebilmek adına.sizce böyle birşey söz konusumu.tereddütteyim.bilgi verirsiniz sevinirim.
slm.. 22 aylık oğlum var..bizde aynı sorunu yaşıyoruz..bir kür hormon tedavisi uyguladık.bir tarafı düzeldi..nisan da tek taraflı ameliyat yaptıracağız..benim tavsiyem çocuk cerrahisi uzmanı bulun,ve ona yaptırın ameliyatı..çünkü fakültede prof ameliyat etsin derseniz epey para ödersiniz..çünkü artık profların yüzünü görmek mucize fakültelerde..ancak parayla görüyoruz yüzlerini.3 sene önce eşim varikosel ameliyatı olmuştu fakültede,prof yapsın istedik,800 lira ödemiştik..imkanınız varsa özel hastanelerde çocuk cerrahları var,ona yaptırın,hem işin uzmanı olsun,hem de çok daha az olur maliyeti..bizim aynı anda sünnetini de yapacak..iki de aradan çıkacak..
sizin hormon tedavisi diye bahsettiğiniz ilaçlamı uygulanıyor.benim oğlumun biraz yukarda karnında değil aşağısında duruyor.yani demek istedğim işe yarıyor mu.inannın ben ameliyattan hiç korkmuyorum.narkoz beni çok korkutuyor.geceleri uyuyamıyorum ameliyatı düşünmekten acaba ben mi çok abartıyorum.:2: