Kızlar yardımcı olurmusunuz

anonkz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
13
0
1
Kızlar ben 23 şubatta cinsel ilişki yaşadım ve ilişki esnasında nasıl olduysa prezervatif çıkmış biz farketmedik içime geldini hissetmedim ama nolur nolmaz diye ella aldım bugün regl olamadım geciktim 9 gün oldu bugün ve çocuk sürekli beni darlıyor regl oldunmu vs die napmalıyım yardımcı olur musunuz

Kızlar ben 23 şubatta cinsel ilişki yaşadım ve ilişki esnasında nasıl olduysa prezervatif çıkmış biz farketmedik içime geldini hissetmedim ama nolur nolmaz diye ella aldım bugün regl olamadım geciktim 9 gün oldu bugün ve çocuk sürekli beni darlıyor regl oldunmu vs die napmalıyım yardımcı olur musunuz
Ellayı ilişkiden hemen sonra mı aldın sonuçta adı ertesi gün hapı ya ondan dedim

23 şubatta ilişki yaşadıysanız evde ki gebelik testinde de artık çıkar diye düşünüyorum. Bir test alın yapın ayrıca ella da Regl gecikmesi yapar.

Ella gecikme yapiyor yinede sizde bir test yapin. Bir kac ay gecikme ara kanama vs olabilif yan etkisi.

G.tnden korkuyorsa daha dikkatli olsaymis, 17yasindasin o kaç yaşında korkar tabii, seni hamile olsan alacak hali yok ya, götürüp kürtaj da yaptıracak hali yok şimdi yusuf yusuf, ayrıca ertesi gün hapları yumurtlamayı durdurur mevcut yumurta varsa birşey yapmaz, gebelik riski oluşur, bosuna yapip yapip ertesi gün haplarina güvenmeyin. Böyle insanlarla da birlikte olup bu hale dusmeyin, sen değilsin derdi, kendi başına geleceklerden korkuyor.

Gerçekten 17 yaşında mısın, adam kaç yaşında?

17 yaşında mı gerçekten ben onu görmemişim. Keşke 18 yaşından küçüklere bunun bir çözümü olsa ya. Çocuksun daha böyle şeylere bulaşma lütfen bak ella içmişsin daha senin hormonların yeni yeni düzene giriyor. Mahvedersin böyle ilaçlarla.

G.tnden korkuyorsa daha dikkatli olsaymis, 17yasindasin o kaç yaşında korkar tabii, seni hamile olsan alacak hali yok ya, götürüp kürtaj da yaptıracak hali yok şimdi yusuf yusuf, ayrıca ertesi gün hapları yumurtlamayı durdurur mevcut yumurta varsa birşey yapmaz, gebelik riski oluşur, bosuna yapip yapip ertesi gün haplarina güvenmeyin. Böyle insanlarla da birlikte olup bu hale dusmeyin, sen değilsin derdi, kendi başına geleceklerden korkuyor.
Ben doğum tarihi ni salladım sadece 19 yaşındayım gerçek bilgileri mi gırmedim

Tabii tabii kesin 19, tutuşunca yok yanlış bilgi girdim, bu forumda ilk misin zannediyorsun sen. Ayni savunmayi yapan, sevgilisinin ortada biraktigi kaç tane çocuk geçti buradan.
Daha geçen biri kürtaj olmak için yer arıyordu, en son yapamayınca ailesine anlattı şikayetçi oldular. Oyun mu zannediyorsunuz bu işleri.

Back
X