Yok canım benim tasarım atölyem var. Ben gelin aksesuarları, Nikah hatıralıkları,bebek aksesuarları hatıralıkları yapıyorum.
Uzun zaman yurt dışında moda sektöründe çalıştım sonra evlilik olunca falan döndüm işte gitmeden önce de atölyem vardı sonra tekrar atölyemi açtım :)
o zaman sen kesin violet yapıosundur
yapıyorum cnm :)
malesef değilim canım :)
sen nasıl bişeyler istiyosun :) sana örnek gönderiiyim fikrin olsun
Ben aslında düğünümde kısa gelinlik giyip violet takıcaktım ama nişanlım izin vermedi bu yüzden nikahımda kısa gelinlik giyip violet takcam düğünümde uzun giycem istediğim model bulabilirsem koyayım ona gore bana birşeyle gönderirsin bende cok mutlu olurum[/QUOTE
Bilgisayarı biraz kurcaladım da yapmış olduğumuz ürünleri aradım. Bu ara web sitem yapılıyor o nedenle ne kadar foto var döktük biraz :)
araştırmadayım:) www.facebook.com/huristasarim benim bağlantı adresim ordan bakabilirsin. Gerçi bilmiyorum burdan veriliyor mu ? yasak mı? ama özel msj atamıyorum sanırım.
Ben aslında düğünümde kısa gelinlik giyip violet takıcaktım ama nişanlım izin vermedi bu yüzden nikahımda kısa gelinlik giyip violet takcam düğünümde uzun giycem istediğim model bulabilirsem koyayım ona gore bana birşeyle gönderirsin bende cok mutlu olurum
Bilgisayarı biraz kurcaladım da yapmış olduğumuz ürünleri aradım. Bu ara web sitem yapılıyor o nedenle ne kadar foto var döktük biraz :)
araştırmadayım:) www.facebook.com/huristasarim benim bağlantı adresim ordan bakabilirsin. Gerçi bilmiyorum burdan veriliyor mu ? yasak mı? ama özel msj atamıyorum sanırım.
Eki Görüntüle 810839 ben cok begendim fakat birilerinin fikirlerine ihtiyacım var ?
bende böyle sade gelinliklere özellikle bu modele bayılıyorum ama bunun etek kısmının biraz daha kabarık olması tercihim ama modeli çok hoş :)
Eki Görüntüle 810839 ben cok begendim fakat birilerinin fikirlerine ihtiyacım var ?
Çok beğendim ben, siz de cok güzel taşımışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?