• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen ''''

Yok canım benim tasarım atölyem var. Ben gelin aksesuarları, Nikah hatıralıkları,bebek aksesuarları hatıralıkları yapıyorum.
Uzun zaman yurt dışında moda sektöründe çalıştım sonra evlilik olunca falan döndüm işte gitmeden önce de atölyem vardı sonra tekrar atölyemi açtım :)

o zaman sen kesin violet yapıosundur :16:

malesef değilim canım :)
sen nasıl bişeyler istiyosun :) sana örnek gönderiiyim fikrin olsun

Ben aslında düğünümde kısa gelinlik giyip violet takıcaktım ama nişanlım izin vermedi bu yüzden nikahımda kısa gelinlik giyip violet takcam düğünümde uzun giycem istediğim model bulabilirsem koyayım ona gore bana birşeyle gönderirsin bende cok mutlu olurum :16:

Eklentiler

• $580366_10151465439372399_1552416188_n.jpg
    $580366_10151465439372399_1552416188_n.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 87
Ben aslında düğünümde kısa gelinlik giyip violet takıcaktım ama nişanlım izin vermedi bu yüzden nikahımda kısa gelinlik giyip violet takcam düğünümde uzun giycem istediğim model bulabilirsem koyayım ona gore bana birşeyle gönderirsin bende cok mutlu olurum :16:[/QUOTE

Bilgisayarı biraz kurcaladım da yapmış olduğumuz ürünleri aradım. Bu ara web sitem yapılıyor o nedenle ne kadar foto var döktük biraz :)
araştırmadayım:) www.facebook.com/huristasarim benim bağlantı adresim ordan bakabilirsin. Gerçi bilmiyorum burdan veriliyor mu ? yasak mı? ama özel msj atamıyorum sanırım.

Ben aslında düğünümde kısa gelinlik giyip violet takıcaktım ama nişanlım izin vermedi bu yüzden nikahımda kısa gelinlik giyip violet takcam düğünümde uzun giycem istediğim model bulabilirsem koyayım ona gore bana birşeyle gönderirsin bende cok mutlu olurum :16:

Bilgisayarı biraz kurcaladım da yapmış olduğumuz ürünleri aradım. Bu ara web sitem yapılıyor o nedenle ne kadar foto var döktük biraz :)
araştırmadayım:) www.facebook.com/huristasarim benim bağlantı adresim ordan bakabilirsin. Gerçi bilmiyorum burdan veriliyor mu ? yasak mı? ama özel msj atamıyorum sanırım.

violet bulamadım ama çok güzel şeyler varmış bayıldım ellerine saglık vallahi :16: yetenekli olmak başka :)

evet dediğim gibi bende bulamadım :) web sitesi için fotoğrafları gönderdim birde elimdeki ürünlerin çoğuda fotoğrafçımda çekimde :)
atölyede sadece ürün yetiştirmeye çalışıyor malum hala düğünler devam ediyor:)
Bir de bölge gereği pek talep eden olmayınca bende şu ana kadar 6 tane yaptım viola onlarda zaten genel olarak hep şehir dışıydı 2 izmir vardı 1 istanbulum vardı 2 ankara 1 de muğla :)
Yedekleri olmalı bende. Ama nerde :)
Genelde bu bölgede bekarlığa veda partilerinde gidiyor.

vücudunuz zaten maşallah pek güzel, çuval giyseniz yakışır. bu gelinlik de haliyle gayet iyi durmuş üzerinizde.
içinize sinen neyse onu alın/diktirin bence.

Gelinlik sade ve güzel ama işlemelerle biraz daha zenginleştirilebilir üst tarafı payet falan

ben çok begendım gelınlıgını benım gelınlıgım gıbı sade ve şık çoğu kişi taşlı pırıltılı tercıh edıyor yanı herkesın sectıgı gelınlıklere benzemıyor yukarda yorum yapan arkadasın yazdıgı gıbı:) gelınlık dedıgın yakısmalı ve sanada cok yakısmıs mutlulukla gıyy :13:

gelinliğin çokk güzel..mutlulukla giyin.

Back