Gelinlik Modelleri Kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen ''''

üstü ve etek alt kısımlarına dantel eklenecek tabi bide duvagıma ayrıca bu gelinlik bana 2 beden büyük =)

Bunun aynısını denedim canım.. gayet sade Güzel şık bi model... ama ben çok abartıdan yana olduğum için bana biraz sade kaldı

Ben bu gelinliği çok beğendim sade, zarif ,şık...
Sana da çok yakışmış mavimavimelek:)

Benim gelinliğimde de çok fazla güpür vardı. Üst kısım tamamen fransız güpürü eteğe doğruda azalarak gidiyordu. Ve güpürlerin üstü tamamen swarovski işlemeydi. Bir kere taş işlenecekse swarovskiyi kesinlikle tavsiye etmem ewt muuhteşem parlıyor ama gelinlik kendi başına 10-15 kg oluyor heralde.
Gelinlik seçimimde hep sade modellere kayıyordum. hep sadece güpürlerden oluşan bir gelinlik olsun diyordum ama dikilirken malesef bir iki taş koyalım hareket gelsin derken üst büst tamamen taştı :)
evet çok şıktı ve düşünülebileceğinin aksine kesinlikle abartılı bir gelinlik değildi ama ağırdı:)

Bence çok güzellll sade ve şıkk beğendimm canımm Allahım utandırmasın insallah..

cok teşekkür ederim canım bende acıkcası bunu ilk giydiğimde dante ve taslar eklettirmeyi düşünmüştüm.. ama boyle bişeymi secmeliyim ondan emin olamıyorum işte :)

Çok çok beğendim, duvağını da kesinlikle o şekil yap
Peri kızı gibi olmuşsun maşallah, Allah güle güle giymeyi nasip etsin

cok teşekkür ederim canım bende acıkcası bunu ilk giydiğimde dante ve taslar eklettirmeyi düşünmüştüm.. ama boyle bişeymi secmeliyim ondan emin olamıyorum işte :)

Düğünü nerde yapacağın çok önemli canım ve saati de tabi eğer bi r salon düğünü olacaksa dantel ve taş çok şık durur ve hiç de abartılı olmaz ama taşlar dantele çok iyi işlenmeli havada durmamalı sanki bütün gibi olmalı. Sade halide çok şık bu haliylede çok şık kabarık bır duvak kullanarak ve renkli taşlı bir el çiçeği ile tamamlaya bilirsin ki bence çok şık olur. ayrıca gelinliğinin bu haline bayıldım bunun üstüne ben olsam tek bir ekleme yapardım yaklaşık 10 cm kalınlığımda somon tonlarında bir kurdela kemer :) ve aynı tonlarda el çiçeği:)

bende cok sade birşey istiyorum yalnız nişanlım ve ailem biraz parıltı olsa daha iyi olacağı görüşündeler :) birde o tarz bişey deneyeceğim bakalım

bende cok sade birşey istiyorum yalnız nişanlım ve ailem biraz parıltı olsa daha iyi olacağı görüşündeler :) birde o tarz bişey deneyeceğim bakalım

canım yıllardır bu işle uğraşıyorum ben kendi düğünüme çok hazırım dediğim halde ben bile fikir değiştirebildim :)
Son anda bile kararın değişebiliyor. Önemli olan senin içine sinmesi. Malesef çok kötü durumlarlada karşılaştım çok etki altında kalarak aslında hiç tarzı olmayan aksesuarları yaptıran gelinlerim oldu. Sonra düğün sabahı kuaförde ağlama krizleriyle arandığımı biliyorum:) neyse ki bu durumlarda onların asıl istediğini her daim hazırlamış olurum :)
Sözün kısası içine sineni yap. Herkes sana bir fikir verecek.
Senin aynanın karşısına geçtiğinde ve kendine baktığında ne gördüğün önemli kocaman bir hediye paketi görüyorsan, olmamışsın demektir. :)
İçinde olanı çıkarmaya çalış. eğlenceli misin? Onu çıkar. Sade misin onu çıkar. .... Sen ne isen o gece de o çıksın ortaya zaten başarı tek bir renkten karakterini yansıtanı bulmaktan geçer. Herkes sana baktığında serysery zaten bu beklenirdi desin.

Ben hep sade oldum normal zamandada özel günlerde de sadelik güzeldir..Aynı zamanda çok eglenceliyimdirde =) senin gelinliğin nasıldı ?

Ben hep sade oldum normal zamandada özel günlerde de sadelik güzeldir..Aynı zamanda çok eglenceliyimdirde =) senin gelinliğin nasıldı ?

Biraz uzun sürdü ben kk da bununla ilgili konu açmıştım gelinliğimi koymuştum ama şimdi burdan koyuyor senin için fikir olsun sana da :)

Teşekkür ederim :)
Merak etme çok güzel olacaksın :)
İçin rahat olsun dediğim gibi nasıl hissediyorsan öyle yap.
Ben ne istiyorsam onu yapmaya çalıştım :)
Tabi benim için birazda kolay oldu herşeyi ben yaptım :)

çok şanslısın valla :) modaevin falanmı var ? belki bigün uğrarız :)

Yok canım benim tasarım atölyem var. Ben gelin aksesuarları, Nikah hatıralıkları,bebek aksesuarları hatıralıkları yapıyorum.
Uzun zaman yurt dışında moda sektöründe çalıştım sonra evlilik olunca falan döndüm işte gitmeden önce de atölyem vardı sonra tekrar atölyemi açtım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…