Gelinlik Modelleri Kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen ''''

Ben de çok beğendimm Allah mutlu etsin

Son düzenleme:
üstü ve etek alt kısımlarına dantel eklenecek tabi bide duvagıma ayrıca bu gelinlik bana 2 beden büyük =)

Tam diyecektim "üstüne daha güzel oturtulabilir sanki" diye, mesajını gördüm :))

Gelinliğin çok güzel bence de, güle güle giyersin inşallah

sade gelinlikleri seven birisi olarak cok beğendim çokda yakışmış :) mutluluklar dilerim.

Aslında seviyorum bu tarz gelinlikleri, hem sade hemde şık.Size de yakışmış.Ama nedense bu yaz hangi düğüne gitsem hep aynı hep aynıydı.Hatta belli bir süre sonra, "evet gelinlik güzelmiş ama hep aynı işte" demeye başladım.Hani şöyle orijinal, gerçekten değişik, sıradışı gelinlikler görmek istiyor insan sanırım.Böyle herkes tek tip, aynı tornadan çıkmış gibi bir gelinlik furyası oldu bu yaz.

Tekrar söylüyorum gelinlik sade ve şık, sizinde üzerinizde güzel durmuş,ama beni şaşırtmadı.Karar sizin tabi ki, ne seçerseniz seçin eminim güzel bir gelin olacaksınız, mutlulukla giyin ve sonsuz mutluluklar.

Daha almadım canım o yüzden fikirlerinize açığım

"Bana 2 beden büyük" demişsin ya, o yüzden gerek kalmadı :)) Ben gelinliğin dikiliyor zannettim, beli daha güzel oturabilir diye düşünmüştüm ama zaten üstüne göre yaptıklarında çok daha güzel durur. :))

ben sade olmayan hiçbişeyi giyemem balık gelinlik düşünmüştüm ama oda konsepte uymadı aslında hala bakıyorum daha dikime başlamadım aklınızda güzel bi model varsa önerilere açığım

yok daha dikime başlamadım çünkü karar veremedim bir türlü

Öncellikle eminim çok güzel bir gelin olucaksınız resmi şu haliyle bile görünce waow dedirtti bana ama nacizane birkaç önerim olucak ;

Gelinlik çok klasık, bu yazın hemen hemen her gelinin de gordugum bir model bıraz değişiklik yapılsa üstünde daha güzel olurdu bence.
Mesela ; Dökümlü dantel askılar
Goğüs hızasına çok hafif dantel ile karışık inci-taş eklenebilir böylelikle farklılık yakalanmış olunur

Ben gittiğim düğünlerden değil ama bu forumdan gördüm ki bütün ama bütün gelinler dantel bedenli tül etekleri gelinlik giyiyor. En azından websitelerden Pronovias, San Patrick, La Sposa markalarının 2014 koleksiyonlarına bakın. Tül azalmaya başladı şükür. En azından komple dantel olsun, yine de tülden iyidir.

Zaten düşünme aşamasındayım daha tabiki cok değişiklik olcak belki bu bile olmaz karar veremiyorum çünkü =(

haklı olduğunuz noktalar var tabi ama gelinlikte tül olmazsa o bana gelinlik gibi gelmiyo Nedense... bu konuda baya bilgili oldugunuzu duymuştum yardım edebilirsiniz belki bana ?

haklı olduğunuz noktalar var tabi ama gelinlikte tül olmazsa o bana gelinlik gibi gelmiyo Nedense... bu konuda baya bilgili oldugunuzu duymuştum yardım edebilirsiniz belki bana ?

Piyasada özellikle son 2 senedir diğer gelinliklerin üretilmemesinin getirdiği bir göz yanılması bu maalesef. Tül etekli olmayan gelinlikler için bir başlığım var, en azından oraya göz atabilirsiniz. O kadar çok farklı model olabiliyor ki...

göremedim bulup bakacağım banada fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…