Kızlar yardımcı olurmusunuz lütfen

Kurt24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
1.494
380
23
1~ Kızlar en belirgin hamilelik belirtileriniz neydi ? ( benim için önemli )
2~ Geçen ay 8 i gibi regl oldum , bu ay hala gelen giden , yok su gibi akıntım var , bel ağrım var , evde erken genelik testim var sabah yapsam çıkarmı ?

Bel ve göğüs ağrısı bir de adet olacakmışım gibi o ağrıları çok daha ağır hissetmiştim. Ben adetime altı gün varken erken gebelik testi yaptım pozitif çıkmıştı.

en belirgin gogus hassasiyetiydi benim ve bacak ağrısı

Bel ve göğüs ağrısı bir de adet olacakmışım gibi o ağrıları çok daha ağır hissetmiştim. Ben adetime altı gün varken erken gebelik testi yaptım pozitif çıkmıştı.
Sabah yapacağım bende ama adetle hamilelik belirtileri çok benzer olunca sormak istedim

Aaa öylemi test yapmışmıydın :)
Çatlamanin 11. Günü kaset test yaptım ama negatif çıkmıştı. Yarın iğnenin 16. Günü ve çatlamanin 13. Günü kan testi versem mi beklesem mi? Doktor 14 gün sonra belli olur demişti

Var gibi, testin markası ne ?

Bende kasıklara ağrı geliyor şiddetli şekilde ama aniden gelip gidiyor inşallah bu da bir belirtidir
Benim de kasık batması ve sürekli sol kasığımda ince ince batma var

en belirgin belirti adet olacakmış gibi sancı ama olmadan 20 dakika önce ki sancım olmuştu birde sabah uyandığım da dahil alt karnımda şişlik oluyordu

en belirgin belirti adet olacakmış gibi sancı ama olmadan 20 dakika önce ki sancım olmuştu birde sabah uyandığım da dahil alt karnımda şişlik oluyordu
Gebelik belirtiniz mi?

Benim regl olacakmışım gibi sancı vardı iki üç gün önce, şimdi doluluk hissediyorum ve ağrısı da hafiflese de var. Sol kasığım aşırı batıyor. Alt karın şiş geziyorum ben de Umarım bir şeyler vardır, yoksa da regl olayım da kurtulayım nedir bu

bende öyleydim ve inanın anlıyorsunuz yaşadığımız yalancı belirtiler gibi değil bu ben 1 hafta öncesinden anladım kesin hamileyim dedim 1 yıl boyunca hiç test yapmadım arada kaçamaklar olmasına rağmen şüphe etmedim ama o sancı şişlik hissiyat ve son hamle gece bir anda su içerken midem bulandı tamam dedim test alayım direkt zaten çift çizgiyi gördüm adetimin gecikmesinden 7 gün sonra gittim sanırım ilk hafif kanamam oldu doktor keseyi göremedi 1300 betada sağlıksız olabilir dedi haftaya git dedi 5+4 de hem kese hem kalp atışını duyduk çok şükür şimdi 20 sinde 11. hafta ki kontrolüm var

Çok sevindim sağlıkla gelsin bebeğiniz Ben diyemiyorum çünkü temmuz ayında daha şiddetlisini yaşamıştım sanırım kist attım o reglle ben. Bu sefer ben de bir şeyler var gibi hissediyorum ama ümit etmek istemiyorum ovülasyon dışında teste elimi sürmüyorum. Pazartesi yapacağım ama pazartesine kadar da nasıl sabrederim bilmem. Çok gıcık bir his kaçıncı haftada normale dönüyor yoksa hiç dönmüyor mu?

Umarım vardır.O belirtisizlik çok kötü insan varsa da bilmek istiyor bende yeni öğrendim ama bu süreçte stresli sağlıklı mı sağlıksız mı beta artacak mı vsvs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…