kızlar yardımcı olur musunuz?

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
kızlar kolye almak istiyorum kendime fakat ben 22 ayar ileride bozdurup zarar ettirmeyeceğim bişey istiyorum. yatırım gibi yani. sizce böylebişey var mıdır?

kızlar kolye almak istiyorum kendime fakat ben 22 ayar ileride bozdurup zarar ettirmeyeceğim bişey istiyorum. yatırım gibi yani. sizce böylebişey var mıdır?
Cnm kuyumcu ya sorabilirsin ben bilezik alıyorum zarar etmiyim diye İşlemesi az olandan alıyorum kolye de öyle olabilir bence

işçiliği nispeten daha az olan modeller var kuyumcunuza net olarak anlatın mutlaka vardır. ama bilezik gibi olmaz...

Canım hem kolye alıp hemde kar edebilirsin ben Takı satıyorum her. Model var altın kaplama ve çamaşır suyunda bile kararmıyor bence bi düşün istersen resim atarım.. Fiyatlar uygun ..

Canım hem kolye alıp hemde kar edebilirsin ben Takı satıyorum her. Model var altın kaplama ve çamaşır suyunda bile kararmıyor bence bi düşün istersen resim atarım.. Fiyatlar uygun ..

teşekkür ederim canım ama altın kaplama hiç bir işe yaramaz. Adı üstünde altın kaplama altın değil ayrıca gerçek altın ne yaparsan yap kararmaz

işçiliği az olan modeller tercih edin.üzerinde taş falan olmasın.mesela yuvarlak üzerinde nazar duası falan yazılı olanların azdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…