kızlar yardımcı olur musunuz..

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
merhaba kızlar ;
ben temmuz ayında hormon testı yaptırdım o ara genital bölgemde siğil gibi sivilce gibi bişy vardı doktora resmını gösterdığımde bi merhem vermştı onu da sık kullanmadım. sorun şu kı eğer o sıvılce gıbı olan şey kötü olsaydı yaptrdığım testlerde kanda çıkar mıydı sizce ??

nettı resımde doktor bakıyım anlarım dedı
Hangi bransa gittiniz?

Doktora kadar gitmisken bakmadan muayene etmeden fotografla yetinmesi makul gelmiyor.

En azindan ne oldugunu soylemis olmasi lazim. Sigilse eger suruntu alip teste gondermesi vs lazim.

Hangi bransa gittiniz?

Doktora kadar gitmisken bakmadan muayene etmeden fotografla yetinmesi makul gelmiyor.

En azindan ne oldugunu soylemis olmasi lazim. Sigilse eger suruntu alip teste gondermesi vs lazim.
kadın doğum dr gtmıştım stresten de olabılır demıştı streslı bı evliliğim var da

kadın doğum dr gtmıştım stresten de olabılır demıştı streslı bı evliliğim var da
Valla acikcasi bir kadin dogumcunun muayeneye gelmis hastasini muayene etmeden fotografa bakıp yollamasini aklım almadi.

Sonuc olarak size net bir teshis de soylememis sanirim ne olduguna dair.

Kusura bakmayin ama cok sacma bir durum olmus. Baska doktora gidin bence. Adam gibi muayene etsin, sonucta sizin fark edip fotoğrafını cekmediginiz baska sey de olabilir. Gerekirse suruntu vs alip tahlile yollar, adam gibi teshis soyler.

Bu arada eger sivilce veya hpv ise kanda cikmaz. Hpv ise sadece doktorun aldigi suruntu orneginde cikar. Benzer baska bir hastalik olan hsv kanda cikiyor diye biliyorum.

Basit bir sivilce degil de hpv ise teshisin konup virusun tipinin belirlenmesi ve gerekirse smear yapilmasi lazim

sivilce dediğiniz muhtemelen kıl dönmesidir çünkü orada sivilce ne duydum ne gördüm. zaten hala varsa yüksek ihtimal sigildir. evlisiniz ama sivilce siğil farkını anlayamayacak durumdasınız...

bence doktor değil hasta garip. kişi fotoğrafını çektim derse doktor açın öyle bakayım diyemez bence. hasta gösterecek olsa niye fotoğrafını çeksin, değil mi?
başka doktora gitse ona da fotoğraf gösterecek bence. zira açıp gösterecek olsa bu doktora da gösterirdi.

Onu ben de düşündüm, acaba konu sahibi mi muayene olmak istemedi diye aslında. Yine de doktorun fotoğraftan olmaz, muayene etmem lazım demesi gerekirdi ama bilemiyoruz tabii olay nasıl gerçekleşti.

Bu hpv sivilce seklindede cikabiliormu. Bende 1 2 aydir var. Jinekolojiden mikrop kapma ihtimali varmi ay korkudan olcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…