• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardımcı olur musunuz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Busraks

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
312
101
18
Kasıklarım 1 haftadır çok kötü bir şekilde ağrıyor ve batma var
Göbek deliği üzerinde kaşıntı var
Göbek deliğimin altına doğru kahverengi çubuk gibi birşey var
Ayakta durunca aşırı başım dönüyor (bu 2 gündür var)
Sabahları ve yatmadan önce uzaninca miğdem ekşiyo
Akıntım var ama sarı (iye olabilir bu) ama ara ara beyaz akıntıda oluyor
İdrar rengim koyulaşti(buda idrar yolu enf olabilir)
Ve normalde çok iştahım yoktur aşırı yemek yiyorum(buda ya gebelikten yada adet döneminden)
Aşırı duygusallık biri birşey söylese hemen ağlıyorum
Bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi ?
BAT:30 ARALIK

Gebelik konusunda Hepsi icin cok erken psikolojiktir yada regl öncesi hassasliktir . Hamileliği istiyor musunuz

Kasıklarım 1 haftadır çok kötü bir şekilde ağrıyor ve batma var
Göbek deliği üzerinde kaşıntı var
Göbek deliğimin altına doğru kahverengi çubuk gibi birşey var
Ayakta durunca aşırı başım dönüyor (bu 2 gündür var)
Sabahları ve yatmadan önce uzaninca miğdem ekşiyo
Akıntım var ama sarı (iye olabilir bu) ama ara ara beyaz akıntıda oluyor
İdrar rengim koyulaşti(buda idrar yolu enf olabilir)
Ve normalde çok iştahım yoktur aşırı yemek yiyorum(buda ya gebelikten yada adet döneminden)
Bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi ?
BAT:30 ARALIK
Olabilir canim inşallah bebiş vardır baya belirti var sende bende afedersib kabızdım ve baya gazım vardı ve kasık ağrıö vardı. Herkesde belirtiler farkı. Ve akıntım olmaya başlamışrı. Şimdi çok şükür hamileyim. Allahıö sanada nasip etsin inşallah 😊

Olabilir canim inşallah bebiş vardır baya belirti var sende bende afedersib kabızdım ve baya gazım vardı ve kasık ağrıö vardı. Herkesde belirtiler farkı. Ve akıntım olmaya başlamışrı. Şimdi çok şükür hamileyim. Allahıö sanada nasip etsin inşallah 😊

Ayyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ❣️ Ama bende kabızlık yok aksine düzenli olarak çıkıyorum ama fazlasıyla gazım ve şişkinligim var iğne soksan patlıcan gibiyim ya

Birde canım bir sorum var sana akıntın hangi renkti ?

Ayyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ❣ Ama bende kabızlık yok aksine düzenli olarak çıkıyorum ama fazlasıyla gazım ve şişkinligim var iğne soksan patlıcan gibiyim ya
Çok sağol canım amin inşallah ♥️ bizüm gelinde hamile oda mesela hamile olduğumdan beri düzenli olara tuvalete çıkıyorum diyordu halbuki öncesinse hep kabızlık yaşıyordu herkesde değişiyor inşallah güzel haberler alırsın. Benimde karnım hep şişti hala öyle 😊

Ya benimde sarı ama arada beyaz geliyo ama bende enfeksiyon olduğu için sarı akıntım geliyo diye düşünüyorum , bide ne yersen yiyeyim kusmuyorum bulantım yok ama ağzıma geliyo hersey

Back