- 23 Şubat 2022
- 15
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi annebebekk1
-
Adetim 1 hafta gecikti 6 gün yani1 hafta geri mi aliyor adetiniz? bence 25ine kadar bekleyin ve belirti aramayin adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzer sizi yaniltir ve heveslendirir
Canım adet döngün normalde kaç gün? Birde yumurtlama takibi yapıyor musun?Tecrübeli kızlar Merhaba umarım kafamda ki beni yiyip bitiren sorular için bana az da olsa yardımcı olursunuz
Adetim Ocak 25 de başladı 30 da bitti. Bir sonra ki adetim ise Şubat 18 de olmam gerekirken halâ olamadım yani 6 gün gecikmem var. Test yapıyorum yapıyorum çıkmıyor
Belirti olarak akıntı mide bulantısı var gibi uyku ve ağızda değişik tat var.
Sizin fikirleriniz neler yardımcı olur musunuz lütfen
Adetim 1 hafta gecikti 6 gün yani1 hafta geri mi aliyor adetiniz? bence 25ine kadar bekleyin ve belirti aramayin adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzer sizi yaniltir ve heveslendirir
20 günde bir oluyorum en fazla 6 gün sürüyor. Yumurtlama takibi yapıyorum evet ama düzenli olarak da ilişkiye giriyoruz eşimleCanım adet döngün normalde kaç gün? Birde yumurtlama takibi yapıyor musun?
Yumurtlamanız hangi gündüAdetim 1 hafta gecikti 6 gün yani
20 günde bir oluyorum en fazla 6 gün sürüyor. Yumurtlama takibi yapıyorum evet ama düzenli olarak da ilişkiye giriyoruz eşimle
Yumurtlamanız hangi gündü
Ama ilk defa bu kadar gecikti. Kafamı bulandıran da bu zatenCanım bu uygulamalar insanı yanıltabiliyor sana tavsiyem eğer bi kaç aydır deniyorsan ve olmuyorsa ovulasyon testi kullanmanO testlerle yumurtlama gününü net biliyorsun.
Bazı aylar geç yumurtlama olabiliyor canım takma kafanaAma ilk defa bu kadar gecikti. Kafamı bulandıran da bu zaten
Benim bir tanıdığım var hamileydi 9 ay boyunca idrar testini denedi hatıra kalsın diye hiç çift çizgiyi görmedi eğer belirtilerin varsa kan ver en güzeliTecrübeli kızlar Merhaba umarım kafamda ki beni yiyip bitiren sorular için bana az da olsa yardımcı olursunuz
Adetim Ocak 25 de başladı 30 da bitti. Bir sonra ki adetim ise Şubat 18 de olmam gerekirken halâ olamadım yani 6 gün gecikmem var. Test yapıyorum yapıyorum çıkmıyor
Belirti olarak akıntı mide bulantısı var gibi uyku ve ağızda değişik tat var.
Sizin fikirleriniz neler yardımcı olur musunuz lütfen
Bazı aylar geç yumurtlama olabiliyor canım takma kafana
Ve belirtilerin bir çoğu psikolojik kafana taktıkçada gecikebilir. Ama için rahat etsin istiyorsan bir kan testi ver hatta istersen progesteron hormonuna baktır yumurtlama olmuşmu olmamış mı anlarsın
Seni çok iyi anlıyorum zorlu bi süreç ama bir doktora görün istersen eğer bilmediğin bir sıkıntın varsa ona göre yol izlersinİnanın eşime söylemeye çekiniyorum kalk test verelim diye negatif çıkmasından korkuyoruz
Tamam çok teşekkür ederimSeni çok iyi anlıyorum zorlu bi süreç ama bir doktora görün istersen eğer bilmediğin bir sıkıntın varsa ona göre yol izlersin
Rica ederim stres yapma rahat olmaya bakTamam çok teşekkür ederimolumlu olumsuz dönüş sağlayacağım
Ha birde şu detayı unuttumRica ederim stres yapma rahat olmaya bak
Canım sen en iyisi kan testi verHa birde şu detayı unuttumadet tarihimin 3. Gününde adet olmadığım için eşimle birlikte olduk biraz uzanıp kalktıktan sonra lavaboya gittim ve akıntıyla beraber peçeteme çok çok açık pembe akıntı geldi nedir bilemedim hasta olucam sandım halâ tık yok
Tamam kuzum başını ağrıttım kusura bakmaCanım sen en iyisi kan testi verböylece netleşir hem rahatlarsın, negatif çıkarsa mutlaka kadın doğum doktoruna git ve durumu anlat o sana daha sağlıklı bilgiler verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?