Test yaptım erken gebelik testi yapmadım otekinde tahmin ettiğim gibi negatif çıktı ama halen ağrım var ilk defa bu kadar uzun sürdüErken belirti için cnm ama erken gebelik testi yapabilirsin
Yok canım o konuda sıkıntım yok çok şükür :)))Gaz sancısıdır bende de vardı kist sandım gazmış meğer
Takmamaya çalışıyorum ama bir yandan korkuyorum benim annem kanserden vefat etti vede bende de sorun vardir diye endiseleniyorum oyuzden bu kadar kafama takıyorumDaha erken değil miii hemen düşünme kafana takma sakin ol canım günün geçerse test yaparsın istediğin haberi alırsın inşallah bebek istediğinde oluyor öyle kasık ağrıları filan düşündüğümüz için artıyor hatta
Sıkışmıştır belkiYok canım o konuda sıkıntım yok çok şükür :)))
Takma korkma sakın korktuğun başına gelir üstüne çekersin her şey allahtan dua et esirgesin seniTakmamaya çalışıyorum ama bir yandan korkuyorum benim annem kanserden vefat etti vede bende de sorun vardir diye endiseleniyorum oyuzden bu kadar kafama takıyorum((
Allah razı olsun birde çok afedersin ama lavaboya gittiğimde sildgmde çok hafif pembesi bu leke gördüm bir kere ondan da aşırı gerildimTakma korkma sakın korktuğun başına gelir üstüne çekersin her şey allahtan dua et esirgesin seni
O yolunu buluyor cin gibi bir yere takılmadan çıkıyor sağ olsun:))Sıkışmıştır belki
Yerleşme ya da yumurtlama lekesi olabilir canım çok normal bir şey o çoğu kadın yaşıyorAllah razı olsun birde çok afedersin ama lavaboya gittiğimde sildgmde çok hafif pembesi bu leke gördüm bir kere ondan da aşırı gerildim
Bekle adet gününü insAllah gönlünden geçen olur.Test yaptım erken gebelik testi yapmadım otekinde tahmin ettiğim gibi negatif çıktı ama halen ağrım var ilk defa bu kadar uzun sürdü
Ay rabbim sesini duysun inşallah öyledirYerleşme ya da yumurtlama lekesi olabilir canım çok normal bir şey o çoğu kadın yaşıyor
Zaten allak bullak oldum ağlıyorum göz yaşım cenemden düşmeden gülmeye başlıyorum Allah'tan eşim görmüyor yoksa der kafayı yedi :)Korkma sen çok anormal bir şey olursa gidersin doktora stres yapma bak hormonların şaşırır sakin ol akışına bırak
Bence psikolojik hepsi bekle günün geçerse test yaparsınZaten allak bullak oldum ağlıyorum göz yaşım cenemden düşmeden gülmeye başlıyorum Allah'tan eşim görmüyor yoksa der kafayı yedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?