• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımcı olur musunuz lütfen

Hicranklh

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
121
47
18
34
Daha 4 aylık evliyim 2 aydır kasik ağrım vardı doktora gittim ve birşey olmadığını söyledi yumurtlama gunlerimi hesapladı. Bu ay doktorun hesabına uyudum şuan adetime 9 gün var sağ kasigimda acayip şiddetli basınç gibi değişik şeyler oluyor kasılma felan afedersiniz ama tuvalete çıktığım zaman idrarim beyaz çıkıyor sizce hamile miyim lütfen yaşayan varsa bilgi verebilirmi?

Gaz sancısıdır bende de vardı kist sandım gazmış meğer

Daha erken değil miii hemen düşünme kafana takma sakin ol canım günün geçerse test yaparsın istediğin haberi alırsın inşallah bebek istediğinde oluyor öyle kasık ağrıları filan düşündüğümüz için artıyor hatta

Daha erken değil miii hemen düşünme kafana takma sakin ol canım günün geçerse test yaparsın istediğin haberi alırsın inşallah bebek istediğinde oluyor öyle kasık ağrıları filan düşündüğümüz için artıyor hatta
Takmamaya çalışıyorum ama bir yandan korkuyorum benim annem kanserden vefat etti vede bende de sorun vardir diye endiseleniyorum oyuzden bu kadar kafama takıyorum:(((

Takmamaya çalışıyorum ama bir yandan korkuyorum benim annem kanserden vefat etti vede bende de sorun vardir diye endiseleniyorum oyuzden bu kadar kafama takıyorum:KK43:((
Takma korkma sakın korktuğun başına gelir üstüne çekersin her şey allahtan dua et esirgesin seni

Allah razı olsun birde çok afedersin ama lavaboya gittiğimde sildgmde çok hafif pembesi bu leke gördüm bir kere ondan da aşırı gerildim
Yerleşme ya da yumurtlama lekesi olabilir canım çok normal bir şey o çoğu kadın yaşıyor

Korkma sen çok anormal bir şey olursa gidersin doktora stres yapma bak hormonların şaşırır sakin ol akışına bırak

Back