• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımcı olun...

Öncelikle hayırlı olsun. Herşeyin 12 li takım olması taraftarıyım ben. Zaten 2 kişi ev halkı oluyor (eşin ve sen) 4 den fazla arkadaşın yada aile geldi mi ( ki gelmez deme kesin geliyorlar) sorun oluyor. Benim herşeyim 12 li takimdir hepsinide kullanırım.

Kuzum eklediğin resimlerdeki modellerden ikincisi ve dördüncüsü (su ve meşrubat bardaklarını kastediyorum) onlardan 12şer tane aldım ben bir de bernardodan 12 bardak ve bir sürahi almıştım.

Bu arada bu modelin sürahisi de var, ben züccaciyecilerde çok sık görüyorum :31:

benim henüz böyle set yaptığım bir takımım yok ama bu seriden su bardağı olması lazım bende aldım yavaş yavaş takım yaparım diye ama 12 li olursa kurduğun sofra açısından daha güzel olur :56:

Öncelikle hayırlı olsun. Herşeyin 12 li takım olması taraftarıyım ben. Zaten 2 kişi ev halkı oluyor (eşin ve sen) 4 den fazla arkadaşın yada aile geldi mi ( ki gelmez deme kesin geliyorlar) sorun oluyor. Benim herşeyim 12 li takimdir hepsinide kullanırım.

tşk ederim canım.güzel dileklerin için.biraz içim rahatladı.kesin 12 li yapıcam.öteki takımlara bakıyorum.çok pahalılar içime sinen bi model de olmadı şu ana kadar.bende böyle yapmaya karar verdim.

Son düzenleme:
Kuzum eklediğin resimlerdeki modellerden ikincisi ve dördüncüsü (su ve meşrubat bardaklarını kastediyorum) onlardan 12şer tane aldım ben bir de bernardodan 12 bardak ve bir sürahi almıştım.

Bu arada bu modelin sürahisi de var, ben züccaciyecilerde çok sık görüyorum :31:

canım çok saol allah razı olsun.kafamda bi model var.bu sürahiye bardakların desenini yapdırtıcam.acaba gördügün sürahi modelini paylaşabilirmisin canım.fikir olsun.ben hiç bu modelin sürahini görmedim de.
$2012modernsrahimodeller.webp

Back
X