Kizlar yardimci olun.. ne yapmaliyim?

MutfaKKedisi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
258
83
318
Merhaba arkadaşlar...

Kısaca özetlemeye çalışayım..

24 yaşındayım. Başımdan bir evlilik geçti. Eşim ile anlaşamadık ve boşandık... Zaman geldi geçti, bütün herşeyin üstesinden geldim Elhamdülillah.
Yanlız yaşıyorum, işim var çalışıyorum..
Ama konu bu değil..

Ocak ayında uzun zaman sonra yeni birinle tanıştım. Bana facebook den yazdı, önce sadece yazıştık.. baştan yaş farkı acaba sorun olurmu diye çok düşündüm. Kendisi 35 yaşında. Yinede önyargılı olmak istemedim. Sonra buluştuk ve iyi anlaştığımızı gördük. Sık sık buluştuk. Çok güzel vakit geçirdik beraber.
Ben geçmişte yaptığım kötü tecrübelerim yüzünden ona direk söylemek istemedim daha önce başımdan evlilik geçtiğini.
Önce niyetini öğrenmek istedim. Herşey çok güzeldi. Bana hergün ne kadar aşık olduğunu anlatırdı. Bu konuyu aileme açmam için sabırsızlanıyordu..

2-3 ay sonra, kendisini baya tanıdıktan sonra ona uzun bir mektup yazdım. İçinde uzun uzun herşeyi açıkladım.

Ben eşimden boşandıktan sonra beni devamlı isteyenler oldu. Bazıları benim gibi evlenip ayrılmış, ama bazılarıda daha bekar idi. O yüzden onun içinde fazla sorun olacağını zannetmiyordum..

Ama umduğum gibi çıkmadı malesef..
Bana önceden evli olmuş biri ile ciddi birşey düşünemiyeceğini söyledi. Kesinlikle bitirmek istediğini söyledi

"İstemiyor değilim ama başka biri ile ilişkiye girdiğini sürekli düşünür, bu beni de seni de mutsuz eder. Elimde değil kafa da biten bir olay. Allah gönlüne göre versin" yazmış.

Çok uğraştım. Önce bir deniyelim en azından dedim. İstemedi.

Arkadaşlar.. sizce ne yapmalıyım? Yaklaşık 2 haftadır görüşmüyoruz. Onu çok özlüyorum. Ama daha fazlada gururumu ayaklar altına almak istemiyorum...

Facebook dan beni engellemiş. Whats ap de silmiş ama engellememiş. En son iki hafta önce doğum gününü kutladım. Sadece teşekkür etti. Ozaman dan beri yazışmıyoruz.

Arkadaşlarım "demekki seni sevmemiş" diyor.. ben bunu 100% doğrulayamam. Çünkü beni sevdiğini bu kısa sürede olsa, hissettirdi..

Onu unutmak istiyorum. Öbür yandan acaba ilerde, bir kaç ay sonra bana yazarmi diye umudumu yitiremiyorum..
Yitirmek istemiyorum

Bana bir akıl verin.. biliyorum hata bende ona baştan söylemem gerekdi herşeyi..
Hata bende.. sizce ne yapmalıyım? Sizce biraz zaman geçtikten sonra tekrar yazarmi bana?

Kendisi koç burcu.
Bende fazla inanmiyorum burçlara.
Ama bazı karakter yapıları uyuyor sanki..

Şimdiden tşkler yardımınız için..

Ben 18 yaşındayım senden çok daha küçüğüm ama yazmadan geçemicem. Seni sevmiş olabilir ama demek ki onda sevgiden önce gelen şeyler var bir ilişkide, en azından erken öğrendin bunu düşün, bu yüzünü geç görseydin daha çok bağlanabilirdin. Daha erken söylesen sen de az çok bağlanmazmışsın demek ki, bundan ders çıkarıp yola bakmak lazım. Ayrıca çok iğrenç düşünüyor gerçekten böyle erkekler olduğu sürece kadınlar kıymet göremez bu ülkede, iki saniye durup birlikte olduğun adamın kafasını bir düşün. Bunu duyduğu an böyle davrandıysa eğer döner diye bekleme bence, çünkü genelde bu tip erkeklerde takıntı oluyor bu ve ne yaparsan yap kafasını değiştiremezsin. Sevgi aşk çok önemli ama bir ilişkide daha önemli şeyler var diye düşünüyorum. Birbirinizi çok sevin ama bir noktada uyuşamıyorsanız ne huzur kalır ne mutluluk. Öyle bir ilişki de zarar verir sadece. Kimler geliyor kimler geçiyor gençsin yoluna bak. Allah hayırlısıyla karşılaştırsın

Saçma bir düşünce. Ama o kafada bitirmiş bir kere ne desen boş.daha fazla üsteleme

Bundan sonraki süreçte hiçbir şekilde yazma arama sorma.. Ne kadar üstüne gidersen o kadar senden uzaklaşıcaktır ve şunu unutmamalısın herkesin kendine göre doğruları vardır.Bende boşanmış biriyim aynı şey benimde başımdan geçti zamanla alışıyorsun hatta umursamamaya başlıyorsun.Sal gitsin..

kesinlikle arama. benim bir arkadaşımında başından benzer bir olay geçti daha öncesinde ilişkiye giridğini sorun eden çocuk 2-3 gün sonra geri döndü. demek istediğim, isteyen her şekilde geri dönüyor. ortada bir sevgi oldugunu düşünmüyorum açık konusmak gerekirse.

Sakin kosma pesinden kendini yipratirsin ayrica bir iliskiye baslamadan once herseyi anlat seni kabul eden oyle etsin bazi seyleri gizleyip sonradan soylersen husrana ugrarsin onun zihniyeti yanlis bikere allah bilir oda kiminle ne yasadi ama o erkek o yapar diye bisey mi var

Ay canım hic üzülme yaa ..
Bu adam seni sevmemiş ki.
Ben kendimden örnekler vereyim .
Bende boşandım ve karşıma çok kişi çıktı.
Biraz konuştukça sonra söyledim yani utanılacak bişey yokki bunda.
İşte benim başımdan evlilik geçti dedim sanki büyük bişey olmuş gibi davranmayacak sın.
Kendine güvenerek kendine değer verdiğini göstererek yapacaksın bunu.
İlk önce sasirdilar ama buna ragmen beni çok sevdiği için devam etmek istedi birisi.
Fakat onla yapamayacagimi anladım ve bitirdim.
Hala msj atar arada.
Bunun disindada şu an beni çok seven biri var ve bosandgmi biliyor.
Herşeyi geride bırakıp beni mutlu etmek istiyomus çok iyi birisi fakat onuda ben sevmiyorum kardes gibi görüyorum.
Bu iş kalp işi canım.
İlla ki seni seven adam bunu takmayacak.
Yerinde olsam ona derdim ki artık ben seni istemiyorum.
Kim Ki O ya ?
Önüne bak ve bundan sonra biriyle konusursan çok uzatmadan söyle bunu

Yani itiraf etmeliyimki biraz kendini begenmis bir insan. Ama kendisi 35 yasinda, yani biraz olgun bir davranis bekliyordum ondan. Malesef umdugum gibi cikmadi. Neyse, vardir herseyde bir hayir. Pesinden kosacak degilim :) Tabiki üzülüyorum ama sonucta her insan kendine göre gururu var. Aynen öyle, artik kendisi istesede ben istemiyorum. Gün gectikce unutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…