• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar yardımcı olabilirmisiniz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

hndnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
21
0
36
İzmir
$indir (1).webp$indir.webp

Karar veremedim hangisini almalıyım? yer sıkıtımız yok fakat diğeri çok büyük geldi gözüme göz karmaşısı olacak gibi küçük olanda sade ve şık duruyor . sizce hangisi daha şık ?

Eki Görüntüle 681020 Eki Görüntüle 681021

Karar veremedim hangisini almalıyım? yer sıkıtımız yok fakat diğeri çok büyük geldi gözüme göz karmaşısı olacak gibi küçük olanda sade ve şık duruyor . sizce hangisi daha şık ?

bırı kucuk ve cok sade dıgerı ıcın cok buyuk ve karmasık demıssn kı bncede haklısın baska secenekler bul bna kalırsa ve salon yapnı bılmedgm ıcın dgru bsy solemıs olamycm gıbı.

1.yi daha çok beğendim, 2. daha görkemli fakat dağınık bir görüntü oluşturmuş gibi sanki. :34:

bence de 1. daha iyi. bi de benim gibi milyon tane kitabı olup da kitaplık arayan, salona kitaplık koyacak biriysen çok fazla göz yorar....

Son düzenleme:
Teşekkür ederim cevaplarınız için bende son olarak 1 e karar vericem galiba tv izlerken göz yormasın diye hepinizi kocaman öptüm :)

Teşekkür ederim cevaplarınız için bende son olarak 1 e karar vericem galiba tv izlerken göz yormasın diye hepinizi kocaman öptüm :)

canım ben de yeni evliyim eylül ayında evlendim ben 1. aldım evime tavsiye ederim o kadar kuçuk değil hatta bırçok tv ünitesinden buyuk bıle :)

Eğer çok cd dvd vs varsa toparlama açısından 2. tercih edersin. Kapaklı olduğundan dolayı toz almak seni fazla yormaz diye düşünüyorum.
Eğer yok diyorsan 1. yi tercih et derim çok daha zarif ve şık duruyor.

Hayırlı olsun. :)

Back
X