• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardıma ihtiyacım var

tugcecicek678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
26
2
1
25
19 yaşında nişanlıyım, şuanda gebelik beklemiyoruz ama geçen ay reglim 12 gün geç geldi, bu ay daha 6 günüm var ama 1 haftadır göğüslerim çok hassas yatarken sağa sola dönemiyorum, sürekli idrarım geliyor, ara sıra midem bulanıyor ama kusma gibi birşey olmadı, sürekli halsizim ( havalar bu sıra bi anda aşırı sıcaklaştı ondanda olabilir ), karnımda rahim bölgesinde ara ara sancılarım oluyor. Şuanda gebelik testi alamam annemle yaşıyorum malum sokağa çıkma yasağı var. Aklım çok karıştı sizce gebe miyim yada havalardan dolayı normal şeyler mi bunlar??

19 yaşında nişanlıyım, şuanda gebelik beklemiyoruz ama geçen ay reglim 12 gün geç geldi, bu ay daha 6 günüm var ama 1 haftadır göğüslerim çok hassas yatarken sağa sola dönemiyorum, sürekli idrarım geliyor, ara sıra midem bulanıyor ama kusma gibi birşey olmadı, sürekli halsizim ( havalar bu sıra bi anda aşırı sıcaklaştı ondanda olabilir ), karnımda rahim bölgesinde ara ara sancılarım oluyor. Şuanda gebelik testi alamam annemle yaşıyorum malum sokağa çıkma yasağı var. Aklım çok karıştı sizce gebe miyim yada havalardan dolayı normal şeyler mi bunlar??
Normal de adet öncesi göğüs ağrınız oluyor mu,
Bu belirtileri her ay yasıyormusunuz

Normal de adet öncesi göğüs ağrınız oluyor mu,
Bu belirtileri her ay yasıyormusunuz
her belirtiyi her ay yaşamıyorum ama 19 yaşındayım hala daha geliştiğim için genellikle regl öncesi 1 2 günde göğüs hassasiyetim oluyordu şimdiyse daha 6 gün var ve 1 haftadır devam ediyor hassasiyet

her belirtiyi her ay yaşamıyorum ama 19 yaşındayım hala daha geliştiğim için genellikle regl öncesi 1 2 günde göğüs hassasiyetim oluyordu şimdiyse daha 6 gün var ve 1 haftadır devam ediyor hassasiyet
19 yaşında hâlâ gelişimin devam edeceğini zannetmem , korunmadiniz mi

Yaş 19
Nişanlı
Hamile olabilir
İnsanlar beni linç etsin diye açılmış gibi konu

Yaş 19
Nişanlı
Hamile olabilir
İnsanlar beni linç etsin diye açılmış gibi konu
neden ki? zaten evlilik aşamasındayız herşeyimiz tamam okulumuzuda okuyoruz aileler arası problemde yok? sadece belirtiler benziyor şuan yasaktan dolayı test alamadığımdan yarına kadar heyecanımın önüne geçmek istediğim için diğer annelerin fikrini almak istedim

Yumurtlama dönemi haricinde de hamile kalabilirsin , umarım olmamıştır düğüne ne kadar zaman var
Yumurtlama dönemi haricinde de hamile kalabilirsin , umarım olmamıştır düğüne ne kadar zaman var
pandemi durumunun düzelmesini bekliyoruz çeyizlerim evimiz tamamen hazır gelinlik kararsızlığı var sadece 😊

muhtemelen pek bir sorun olmaz çünkü nikah için zaten pandemi durumunu bekliyoruz belli olduktan sonra bi yolu bulunur 😊
Sanmıyorum ya ben bu konularda kendilerini çağdaş olarak ifade edenlere göre fazlasıyla GERİ kafalıyım. Ve bence anneniz de çok üzülür. Hamile olabilirsin. İnşallah değilsindir.

Back