- 20 Ocak 2020
- 28
- 10
- 6
- 29
- Konu Sahibi kartanesielif
-
Hamile misiniz bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım tam 14. Gün regl gibi oldum 3 gün ama sadece sildikçe geldi şimdi ovülayım testi yaptım ikiside kopkoyu çıktıAranıza yani katıldım herkese merhaba Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin herseyi hayırlısı ile şimdi benim adetime 3 gün kala kahverengi akıntı geldi ve 3gün boyunca böyle devam etti 3 gunün ardından kanama geldi ama normal adetimden farklı bi koyu bi cok açık pembesi petleri mi de çok doldurmadı ben rahatsız oldukça değiştirdim 4.gün hiçbirşey gelmedi,ve 1gün sonra test yaptım negatif çıktı kasığımın belli bi noktasında ağrı var hafif ara ara bulantı geliyo belim de ağrıyo 2.hamileliğim olucak ama birsey anlamadım ben bu olaydan perşembe günü doktora gitmeyi düşünüyorum ama böyle durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen oldumu
Canım muhtemelen yumurtlama zamanın değerlendir ilk üç günü ayriyeten gebelik ovulasyon testlerinde belli olmaz çok yanıltır seni...Hamile misiniz bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım tam 14. Gün regl gibi oldum 3 gün ama sadece sildikçe geldi şimdi ovülayım testi yaptım ikiside kopkoyu çıktı
Evet değerlendiricem zaten ama göğüslerim hala şiş ve ağrıyor anlam veremedimCanım muhtemelen yumurtlama zamanın değerlendir ilk üç günü ayriyeten gebelik ovulasyon testlerinde belli olmaz çok yanıltır seni...
Evet canım çok iyi yakalamış sin bende gebe oldugumu ogrenmeden 10 gün öncesinde göğüs uclarimda feci hassasiyelik olmuştu. 15 gün öncesinde yumurtlamamdi zaten inşallah tutar canımBu da ovülasyon testiEki Görüntüle 2607743
ama ben zaten bu ayın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum tam ondan sonra göğüs ağrım başladı tam 14 gün sonra regl oldum ama sürekli sildikçe geldi bitti 3 gün içinde 4. Gün yaptım ovülasyonu birşey çıkmadı 5. Gün yumurtlama gösteriyor tüm gebelik testleri negatif vücudum tuhaf şeyler yaşatıyor ve göğüslerimdeki ağrı regl olmama rağmen geçmedi ve sağ kasığımda ağrı var bence kist olduEvet canım çok iyi yakalamış sin bende gebe oldugumu ogrenmeden 10 gün öncesinde göğüs uclarimda feci hassasiyelik olmuştu. 15 gün öncesinde yumurtlamamdi zaten inşallah tutar canım
6 gün geçmiş neden test yapmadınBenim bu ay gene adet yok bugunle beraber 6 gün olucak çarşamba birşey olmazsa test yapıcam ama vücudum beni şaşırtmıyorsa hamileyim gibi
Benim bundan önceki 2 3ayımda geçikmesi oldu 3gün feln test yaptım negatif çıktı bu sefer gününü bekli em dedim hayırlısı bakalım6 gün geçmiş neden test yapmadın
İnşallah bebiş vardırBenim bundan önceki 2 3ayımda geçikmesi oldu 3gün feln test yaptım negatif çıktı bu sefer gününü bekli em dedim hayırlısı bakalım
İnşallahİnşallah bebiş vardır
Amin canım inşallahİnşallah☺ Rabbim en güzelinden hayırlısından hepimizin tüm gönlüne göre versin
2 saat su içmeden yap canım varsa çıkar sakin olBen şimdi test aldım ilk idrarım olmıcak yapsam çıkarmı ki oğlum da gece yaptım onda çıkmıştı Allahım bu nasıl bi his endişe sanki ilk kez yaşıyorum
Çok güzel valla sende klomen mi kullanmıştınKızlar çok şükür ben hamileyim testi yapar yapmaz çıktı çift çizgi Rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Yok canım ben birşey kullanmadım kendiliğinden oldu korunmayı birakalı 7 8 ay olmuştuÇok güzel valla sende klomen mi kullanmıştın
Süper canım inşallah benimde olur dua et bsnadaYok canım ben birşey kullanmadım kendiliğinden oldu korunmayı birakalı 7 8 ay olmuştu
İnşallah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin taddırsın bu duyguyu sizlere deSüper canım inşallah benimde olur dua et bsnada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?