Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki lekelenme felan oldu muAnnem.... hiç bir belirti yoktu Dr a gittik ve 3 aylık hamileydi..
Hayır canım. Sadece adet olmuyordu biz menepoz zannediyorduk.Peki lekelenme felan oldu mu
Yaaa inşallah benim ki de öyledir normalde adetim önden gelir hiç qününde olmam hep öncesi olurum ilk defa 1 gün geçti ve adet olacakmışım gibi ara sıra agrılarım oluyoHayır canım. Sadece adet olmuyordu biz menepoz zannediyorduk.
Negatif test sonuçlarından bıktım en az 1 hafta geçsin öyle yapacam testi :) okuduqum her yerde herkes belirti görmüş biraz hewesim kaçtı gibi .sBendede hicbir belirti yoktu adetim geciktigi icin test yaptim pozitif cikti
İnilh Can'ım sağlıklı bi yavrun olur tez zamandaYaaa inşallah benim ki de öyledir normalde adetim önden gelir hiç qününde olmam hep öncesi olurum ilk defa 1 gün geçti ve adet olacakmışım gibi ara sıra agrılarım oluyo
İNşallah canım benim Allah hepimizin ewlatlarını saqlıkla büyütmeyi nasip etsin kimsenin kucaqını boş bırakmasın rabbimİnilh Can'ım sağlıklı bi yavrun olur tez zamanda
Ben bata kadar her zamanki adet belirtisi yasadim bat gununden itibaren basladi bendeHiçbir belirti yaşamadan gebe kaldıqını öğreneniniz war mı aranızda ??
Canim yerlesme kanamasi falan da olmadi ben de. ben de mi bi skntı var diye dusunmeye basladimHanımşar burada hamile lçolanlar var sanırım yerleşme kanamanız nasıl oldu söylermisiniz??
Canim yerlesme kanamasi falan da olmadi ben de. ben de mi bi skntı var diye dusunmeye basladim
Ben suan 30+4 haftalik hamileyim son evrelerdeyim yabi artik.adetimin uzerinden 1 ay zamn gecmisti hamileligimi ogrendgimde de.benim adetim cok duzenli oldgu icin 3 gun gevikince hemen anladim bisey oldgunu ama yerlesme kanamasi falan olmadi hic.ilk defa duyuyorm sendenKaç gün geçti adetinin üzerinden , bazılarında biraz geçte olabiliyor diyebiliyoeum.
Ben suan 30+4 haftalik hamileyim son evrelerdeyim yabi artik.adetimin uzerinden 1 ay zamn gecmisti hamileligimi ogrendgimde de.benim adetim cok duzenli oldgu icin 3 gun gevikince hemen anladim bisey oldgunu ama yerlesme kanamasi falan olmadi hic.ilk defa duyuyorm senden
Allah hepimize nasip eder insallah o ani :) ben yardimci olamadim kusura bakma :)Herkezde olmuyor zaten sanırımm..Bazılarında lekelenmeler bazılarında biraz daha fazla oluyor diye biliyorum .Yinede olanlardan yardım almak istemiştim ben
Önemli olan bebeğin şuanda sağlıklı ve kucağına alıcaksın canım.
Olsun canım mesajlarıma cevap yazman bile yetti banaAllah hepimize nasip eder insallah o ani :) ben yardimci olamadim kusura bakma :)
Hic belirtim olmadi bademcik atesinden acile gittik 1 haftalik hamilesin dediler :)Hiçbir belirti yaşamadan gebe kaldıqını öğreneniniz war mı aranızda ??