• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi zyvm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zyvm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
243
2
118
ben 5 aydırlı nişanlıyım düğünümüz agustosta olacaktı ve biz nişanlımla bir haftadan fazla görüşmüyoruz ailemiz kavgalıyız diye biliyolar daha doğrusu tam bilen yok sadece annelerimiz.ve dün nişanlımın annesi arayıp düğün tarihini hazirana aldığını söyledi.nişanlımla biz aslında çok saçma bir konu yuzunden onunda abartmasıyla cok buyuk kavga ettik o bana senden sogudum bıktım git dedi ve bende bitti dedim ama nedense ailesine bu durumu söylemiyor ne yapmaya çalıştıgını çözemiyorum bu hafta sonuda dogum gunum var ben barısacagız diye umuyorum beklıyorum ama ondan ne ses çıkıyor ne birşey ne yapacagımı bılmıyorum:14::43:

Son düzenleme:
Eğer ailesine filan söylememişse demek ki o sözleri kızgınlıkla söylemiş size.

ben 5 aydırlı nişanlıyım düğünümüz agustosta olacaktı ve biz nişanlımla bir haftadan fazla görüşmüyoruz ailemiz kavgalıyız diye biliyolar daha doğrusu tam bilen yok sadece annelerimiz.ve dün nişanlımın annesi arayıp düğün tarihini hazirana aldığını söyledi.nişanlımla biz aslında çok saçma bir konu yuzunden onunda abartmasıyla cok buyuk kavga ettik o bana senden sogudum bıktım git dedi ve bende bitti dedim ama nedense ailesine bu durumu söylemiyor ne yapmaya çalıştıgını çözemiyorum bu hafta sonuda dogum gunum var ben barısacagız diye umuyorum beklıyorum ama ondan ne ses çıkıyor ne birşey ne yapacagımı bılmıyorum:14::43:

allah allah,niye sizden soğuyomuş anlamıyorum,soğunucak ne var sanki?o gelip sizden özür dilesin bi erkeğin peşinden gitmeyin bence.bu arada doğum günün şimdiden kutlu olsun.

cnm evlilik stresi olabilirmi ay çok üzüldüm inş barışırsınız bende nikah tarihi aldıktan sonra acaba ayrılırmıyız daha 3 ay var nasıl olur kavga edermiyiz soğurmuyuz bu zamana kadar birbirimizden diye düşünüyordum tabi hepsi kuruntuydu:9: şimdi ev falan bakıyoruz hatta bir tanesi kesin oldu gibi ve çok mutluyuz karşılıklı konuşun derim cnm konuşmadan olmaz derdini iyice bir anlayın:34:

Eğer ailesine filan söylememişse demek ki o sözleri kızgınlıkla söylemiş size.

ben hatamı söyleyip yani unuttugumu belirtip özürde diledim ama bana tepkisi ve davranışı hala değişmedi ilk defa böyle birşey yaşattı bana bende bilemiyorum:14:

allah allah,niye sizden soğuyomuş anlamıyorum,soğunucak ne var sanki?o gelip sizden özür dilesin bi erkeğin peşinden gitmeyin bence.bu arada doğum günün şimdiden kutlu olsun.

ben hatamı söyleyip özrümü diledim dahadahiç konuşmadım onunda bana tepkisi değişmedi önceden olsa arardı şimdi umursamıyo bile:25: bende dogum gunume kadar bekleme kararı aldım yapacak birşeyim kalmadı 2 hafta oldu aramıyo sormuyo insan nişanlısını aramazmı ya nekdar kızgın olursa olsun:25: tesekkür ederim canım

cnm evlilik stresi olabilirmi ay çok üzüldüm inş barışırsınız bende nikah tarihi aldıktan sonra acaba ayrılırmıyız daha 3 ay var nasıl olur kavga edermiyiz soğurmuyuz bu zamana kadar birbirimizden diye düşünüyordum tabi hepsi kuruntuydu:9: şimdi ev falan bakıyoruz hatta bir tanesi kesin oldu gibi ve çok mutluyuz karşılıklı konuşun derim cnm konuşmadan olmaz derdini iyice bir anlayın:34:

göremıyorumki konuşalım görmeyi geçtim 2 hafta olcak nerdeyse hiç aramıyo sormuyo bende artık kendi kendime düşünmeye başladım yüzüğemi güveniyo diye.ne yaptığını anlayamadım ama biz 7 yıl olcak nerdeyse konuşalı ve bana böyle dvranışını ilk defa görüyorum:14:

Belki çok kırılmıştır size? Ailesine söylememiş, üstelik birde düğün tarihini erkene almışlar :) belkide size farklı açıdan ihtiyacı vardır, naz yapıyordur, ilgi istiyordur. Sizin aramanızı bekliyordur. Doğum gününüzmüş, en büyük hediye onun sizinle barışması olabilir. Bunun için belkide sizin çaba harcamanız lazımdır.

allah allah canım bnm yaa üzülme sen,kusura bakmada nişanlında nasıl bi insan senin gibi kızcağızı niye bu kadar üzüp konuşmuyo erkek adamda nazmı yaparmış töbeee töbee evlenmeyi iyi düşün bence sonuçta bi ömür boyu yaşıyacaksınız.

düğün stresi erkekleri daha çok etkiliyor ve kafasında daha çok büyütüyorlar sorunları..ailesine de söylememiş barışırsınız bence bir yüz yüze konuşun böyle zamanlarda çok da açmayın arayı

Belki çok kırılmıştır size? Ailesine söylememiş, üstelik birde düğün tarihini erkene almışlar :) belkide size farklı açıdan ihtiyacı vardır, naz yapıyordur, ilgi istiyordur. Sizin aramanızı bekliyordur. Doğum gününüzmüş, en büyük hediye onun sizinle barışması olabilir. Bunun için belkide sizin çaba harcamanız lazımdır.

ben onu suclamadım agır konusmadım benimle sürekli bir kavga içindeydi en ufak şeylerde kavga etti enson tartıştığımız konu ise ikimizlede alakası yok ama kendi üstüne aldı ben onu suçlamışım gibi tavır yaptı defalarca söylediğim halde hemde.düğün tarihini nişanlım değil annesi çok erken istiyodu yer doluydu boşalmış almışlar yani nişanlımda o saatte işteydi.ben 2 defa aradım özrümüde diledim ters davrandı ve o beni hiç aramadı hala aramadı kırgın olan benim agır sözler söyledi çoğunu yazamıyorum burada.neden böyle davrandığını bilmiyorum acaba gercekten bitmesinimi istiyor benimmi ailelere söylememi bekliyor hiçbir anlam veremiyorum artık böyle düşünmeye başladım.dogum gunumdede aramazsa söyleyip bitirmeyi düşünüyorum

barışırsınız barışırsınızz

inşallah:5:

allah allah canım bnm yaa üzülme sen,kusura bakmada nişanlında nasıl bi insan senin gibi kızcağızı niye bu kadar üzüp konuşmuyo erkek adamda nazmı yaparmış töbeee töbee evlenmeyi iyi düşün bence sonuçta bi ömür boyu yaşıyacaksınız.

düşünmekten artık sanırım kafayı yemek üzereyim inanki korkum çok çok şey gördüm hep acaba bende yaşarmıyım diyorum o da artık kader ya kimseyi yaşamadan tanıyamıyoruz

düğün stresi erkekleri daha çok etkiliyor ve kafasında daha çok büyütüyorlar sorunları..ailesine de söylememiş barışırsınız bence bir yüz yüze konuşun böyle zamanlarda çok da açmayın arayı

ben konuşmak istese ztn konuşurum o aramıyoda sormuyoda:50: 2 hafta olmak üzere nerdeyse.bide ailesine söylememi benden bekliyo bana diyo sen söyle ben kimseye söylemem diye.hiç görüşmedik ben 2 defa konuştum o da ters konuştu benimle bende daha konusmadım onu bekliyorum dogum gunume kadar artık herşey ozmn belli olcak

Son düzenleme:
barıştık:27: galiba gerçekten nişan düğün stresi hayırlısı artık

barıştık:27: Galiba gerçekten nişan düğün stresi hayırlısı artık

canm oluyor boyle şeyler arada bızde nişanlanalı 10 ay oldu erkekleerde dugun sresı daha fazla .. Ama tum kavgalarımızın ustesınden sevgıyle gelıyoruz :16:

Back