How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlar yardım :((

cidosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
331
5
118
25 ağustosta düğünüm var ve benim adet düzensizliğim var, şuan ayın 23 ü ve ben hala adet olmadım. büyük ihtimallede düğünümde adetli olucam, balayım zehir olacak :14:. bugün yarın adet olurum, olduğum an doğum kontrol hapı kullansam ve hap bitiminde ara vermesem tekrar doğum kontrol hapı kullansam adet olmamış olurmuşum (internetten araştırma yaptım) acaba benim gibi böyle yapanlarınız oldu mu? gerçekten hap biter bitmez tekrar ara vermeden doğum kontrol hapına başlasam adet olmazmıyım?

bu konuda acil yardımlarnıza ihtiyacım var. kimseye soramadım bu konuyu yardım edin :17:

evet ara vermeden diğer kutuya başlarsanız regl olmazsınız, ben yapmadım denk gelmedi ama yapan çok kişi var böyle

Ara vermeden kullanabilirsin kimileri oyle yapiyor fazla bir zarari oldugunu duymadim. Biraktigindan 2-3 gun sonra regl olacaksin. Ona gore devam edersin sonra.

bi gün ara verip diger kutuya baslayabilirsin ozaman regli olmuyorsun canim balayinda zehir olmus olmuyo böylelikle ondan sonra hapi biraktiginda en gec 3 gün sonra regli oluyosun.. aslinda eczanelerde geciktiricide satiliyo ama onun yan etkisi varmi yokmu bilmiom pek ignelerde var adet gec gelsin diye bi cok yöntem var

Back