Kızlar saçım suan şu renkde Eki Görüntüle 139806 Eki Görüntüle 139815 Eki Görüntüle 139816
Çok soluk duruyor yüzüm ben aslında şöyle istiyordum
Eki Görüntüle 139817 Eki Görüntüle 139818
Yarın gidip boya alıyorum diyorum ama ne renk alacağım konusunda kararsızım :26:
bence tutar cnmmmmm ama şuanki saç renginde çok güzel sölemeden gecemiycem:)tutar mı ki peki açık olur mu zeminden ötürü saçım çünkü turuncudan sarıya kayan bir renk
teşekkür ederim kızlarda yanlış belirtmişim sanırım ben kendi saç rengim açık kestaneye yakın falan şuan ki gördüğünüz resimler boyalı hali hiç bu kadar açık kullanmamışdım, birde ben daha bakırımsı istiyordum bu sarımsı geldi bana çok hep makyaj yapmak zorunda kalırım die korkuyorum beyaz tenliyim ama göz rengimde koyu ondan çok çekindim
Yarın palettenin tarçın bakırını boyucam kızlar son rengi eklerim yine buraya
saçlarım baya yıpranmış olucak bakalım maskelerle yağlarla toparlamaya çalışıcam artık öbür ayda uçlarından biraz kestiricem başka çözüm yok gibi. Birde boyanın içine bakım maskelerini karıştıranlar oluyormuş onu da denesem mi ki diorum ama ya renk kötü olursa die korktum açıkcası.
Birde şimdi saçlarımı yatmadan önce uçlarına yılan yağı sürücem yarın boyaya kadar dursun arada ben bu şekilde yapıp yatıyorum az miktarda sürerek yumuşatıyor baya kuruyan kısımları
kızlar saçımı boyadım umduğumdan biraz açık oldu öbür ay içine kızıl karıştırıp boyamayı düşünüyorum.
Sizcede çok mu turuncu?:26:
Eki Görüntüle 140139 Eki Görüntüle 140141 Eki Görüntüle 140140
Ama istediğim renge hafif hafif yaklaşıyorum sanırım. uçlarından da çok çok az kestim kötü görünmüyor pek artık daha da kuaföre gitmem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?