Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yardım

pixim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
1.358
17
358
Ankara
Merhaba kızlar, ben bugn koyu karamel rengi saçlarımı kuaföre boyattım diplerinde hafif kızıllık vardı irlanda kızılı istedim kuaförden de. Önce boyadı yanlış boya karıştırdı sanırım saçlarım bakır kahve oldu. Açılır zamanla dedi bende yok bu koyu dedim ben irlanda kızılı istemişdim dedim saçımı oryalle açtı 10dk falan üstüne birdaha ıslakken saçlarım boyadı. Uçlarında geçen seneden kalan oryalli kısımlar vardı orlar biraz yıprandı ama bnm istediğim renk yine olmadı uçlar sarı gibi diplerde turuncu gibi oldu
ben sizce kendim mi boyamalıyım yoksa 1 ay falan bekliyim mi? istediğimden baya açık oldu çünkü. En yakın zamanda resim çekip eklicem

Canım dinlendir saçlarını çok riskli renkler kullanılmış saçlarında.
Dipler ve uçları tek renk yapmak lazım bekle sonradan kendin boya diycem ama saçını görmedim daha :26: başka bi kuaförde yaptırabilirsin ya da

Kızlar saçım suan şu renkde
Çok soluk duruyor yüzüm ben aslında şöyle istiyordum

Yarın gidip boya alıyorum diyorum ama ne renk alacağım konusunda kararsızım :26:

cnm senin istedigin renk tam olarak tarcın bakır:)bak derim bu forumdada baya boyayan var

tutar mı ki peki açık olur mu zeminden ötürü saçım çünkü turuncudan sarıya kayan bir renk

şuan ki rengi çok güzell istediğin renkte öyle kolestonda var sanırsam bu renkler evde alıp boyayabilirsin 2. boyamadan sonra renk oturur.

ikisinin arasındaki farkı soleyim ben sana kendi sacın acık renk dibin gelsede çok çok abes durmaz biraz musamma olabilir ama digerinde dibin geldiği zaman bagırıcak 2 milim bile gelse cok goze batacak ona gore dusun derim ...

teşekkür ederim kızlarda yanlış belirtmişim sanırım ben kendi saç rengim açık kestaneye yakın falan şuan ki gördüğünüz resimler boyalı hali hiç bu kadar açık kullanmamışdım, birde ben daha bakırımsı istiyordum bu sarımsı geldi bana çok hep makyaj yapmak zorunda kalırım die korkuyorum beyaz tenliyim ama göz rengimde koyu ondan çok çekindim

diğer istedigin renktede yuzun solgun duracak cnm cunku oda bakım isteyen makyaj isteyen bir renk emin ol ...

cnm bal köpüğü rengine baksana bence bal köpügünde saç diplerin gelse bile çok sırıtmas iki ayda bi boyarsın..benn şahsen tarcın bakır rengini sevmiyorumm ama senin istedigin öle bi renk reismden bakınca..
sen şuandaki saçının daha çok sarı olmasını sevmemişsin bal köpüğütam sitediign gibi bi renk bence:)

teşekkür ederim ben yarın gidip bakıyım en iyisi renklere artık kuaförlere güvenmiyorum, karamel kalsaydı keşke diyorum içimden suan o yakışıyordu baya baya bakır olsun diye uğraştım yine istediğimi elde edemedim

Yarın palettenin tarçın bakırını boyucam kızlar son rengi eklerim yine buraya
saçlarım baya yıpranmış olucak bakalım maskelerle yağlarla toparlamaya çalışıcam artık öbür ayda uçlarından biraz kestiricem başka çözüm yok gibi. Birde boyanın içine bakım maskelerini karıştıranlar oluyormuş onu da denesem mi ki diorum ama ya renk kötü olursa die korktum açıkcası.
Birde şimdi saçlarımı yatmadan önce uçlarına yılan yağı sürücem yarın boyaya kadar dursun arada ben bu şekilde yapıp yatıyorum az miktarda sürerek yumuşatıyor baya kuruyan kısımları

Son düzenleme:

tmm cnm boya ekle bakalım.sen çok istiyosun tarçın bakırını yap içinde kalmasın.bakım maskesini boyadıktan sonra yap cnm boyanın şiçine karıştırma.yılan yağını bende deniyim.saçlarım platin sarısı parlak filan ama uçları kuru.belki iyi gelir.aktarda satılıyodur sanırım.

evt satılıyor canım aktarlarda ama ben adanadan arkadaşa getirtmişdim sahtesi satılıyor ankarada diye.
bu arada içindeki oksidasyonla mı yapıyım kızlar sizce birde %6lık aldım kadın daha koyu olur dedi onla mı karıştırıyım

kızlar saçımı boyadım umduğumdan biraz açık oldu öbür ay içine kızıl karıştırıp boyamayı düşünüyorum.
Sizcede çok mu turuncu?:26:

Ama istediğim renge hafif hafif yaklaşıyorum sanırım. uçlarından da çok çok az kestim kötü görünmüyor pek artık daha da kuaföre gitmem sanırım

Son düzenleme:

cnmm tarcın bakıra bende boyadım iki sene önce inan 3 yıkamaya baya akan bi renkk..hemde akınca güzel oluyor..dur sana resim ekliyimmmmm tarcın bakırlı halimi akmış halini:)

ben akmış halini begeniyordum cnm fazla bakır rengi sevmedigimden..hatta boyadıktan sonra hergün yıkıyodum bi haftada oturyordu renk:)

Son düzenleme:
Eet güzelmiş öyle bende beğendim teşekkür ederim canım. bana da turuncu geldi biraz çabuk akıyorsa güzel o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…