Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar yardım

ebisahmet

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
30
0
286
Bursa

kızlar 29 kasımda nişanım var..bu nişanlığı diktiricem sizce nasıl..ve renk konusunda kararsız kaldım..fikirlerinizi bekliyorum

nişanlıkta sade modeller sevmeme rağmen bu modeli beğendim
sarışın mısınız esmer misiniz ona göre bir renk söylesek?

sarışınım cnm bu renkte hoş ama ben en baştan kırmızı düşünüyodum şimdide kararsız kaldım

baya abartılı bii model bende pek sevmem o tür şeyleri ama rengi güzel fakat gözümde canlandırdım sütlü kahvemi desem bal rengimi desem o tarz bi renk nasıl olurdu

baya abartılı bii model bende pek sevmem o tür şeyleri ama rengi güzel fakat gözümde canlandırdım sütlü kahvemi desem bal rengimi desem o tarz bi renk nasıl olurdu

cnm o renkler beni bayar die düşünüyorum sarışın olduğum için.daha canlı renkler düşünüyorum.ama dediğin gibi bal rengide süper oluryerimseniben

canım zümrüt yeşili gibi koyu bi yeşil nasıl olur?
sarışınmışsın bence güzel olur gibi ama :uhm:

yeşil bence de çok güzel olabilir
onun dışında bence sarışınlara koyu gül kurusu da yakışır
hayırlı olsun şimdiden bir ömür mutlu olun inşallah

bence uçuk pembe toz pembe olabilir

bu arada modelde gerçekten çok güzelmiş

daha canlı bir renk olsun bence, bide model gelinlik için daha hoş gibi sanki, biraz daha cıvıl cıvıl bişey olsun nişanda

Modeli çok güzel, bu renk biraz soluk geldi, daha canlı renkleri tercih edebilirsin canım. Allah tamamına erdirsin inşallah

modeli beğendim ama renk hiç doğru bir renk değil.aşırı boğmuş.sanki ortaçağ dönemini anlatan saraylardan çıkma kasvetli bir prenses havası var.nişanlanıyorsunuz mateme girmiyorsunuz.daha açık renkler olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…