Kızlar yardım!

yoruldum71

Evli, mutlu, çocuklu
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
4.225
5
358
ben oturma odamın perdelerini yenileyecem
boydan boya yaptırmayacağım
onun için kornişleride boydan boya olmayacak
rüstik düşündüm bir duvarım köpük döşeli içten yaptırmıştım tutmaz yani
köpükten karton piyer düşündüm oda ne bilem çok ince gibi geldi en ufak bir şeyde kırılır çinsten kornişleriminde gözükmesini istemiyorum
nasıl yaptırsam fikirlerinize ihtiyacım var
duvarımın bir tarafı 4.90 bir tarafi 4.30
benim aldığım ölçü 4.30'a 3 m're
diğer taraf 4.90'a 2,5 m're kornişlerde öyle olması gerekecek ve ben bunların gözükmesini istemiyorum
birde sizin fikirlerinizle yola cıkayım
şimdiden teşekkür ederim sizlere

köpük değil ama plastik kartonpiyerlerden yaptırabilirsin. onunda görünümü doğal duruyor. hiç plastik olduğu anlaşılmıyor.

lady plastik olanınımı
köpükler sankim oyuncak gibi ya hem çabuk yıpranır perdeyi çıkar tak filan derken
bi bakayım gidip

kendınden kapaklı kornısler satılıyor
uzaktan bakıldıgında kartonpıyer gıbı duruyor ama aslında kornısın malzemesınden ve kornısle bırlesık
bız naburdan almıstık yoksa bıle sıparıs uzerıne getırırler

merak ettim şimdi resmini çekip göstermen mümkünmü canım
adı ne olarak isteniyor

bizde aynısından yaptırdık, taçlı korniş de diyorlar burda,
aslında köpük yaptırıcaktık biz, ama tavan düz değil böyle damla damla şeklinde kabartmalı yapmışlar, tutmadı köpük, bende sordum baya kırılmazmı bu dökülmezmi diye bişey olmuyormuş, köpüğün artı yanı boyanabiliyor istediğin renge, o yüzden istemiştim ama olmadı maalesef,
plastik olanda boyanmıyor, silecekmişiz sadece,hiç gözüm kesmiyor perde takarken bile canımız çıkıyor, üffffffff kafamçokkarıştı

ha bu arada bizim dış cephelerde de ısı yalıtımı var, salona rustik yaptırıyorum bende, tavan için ayrı ayağı oluyor, bi düşün istersen

ha bu arada bizim dış cephelerde de ısı yalıtımı var, salona rustik yaptırıyorum bende, tavan için ayrı ayağı oluyor, bi düşün istersen

rustik bende düşündüm de ben içerden ısı yalıtımını yaptırdığımdan tutmaz cvidaları
ondan vazgeçtim
bakalım kısmet neye
köpük olanı bende düşündümde
perde takarken oldu diyelim elin boşluga geldi carptın ve kırıldı
olmaz o zamanda senağlama

canım önceki msjda da demiştimde rustikin tavan için ayağıda var, tavana da monte oluyor istersen yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…