U
uKaLaM
Ziyaretçi
- Konu Sahibi uKaLaM
-
Öncelikle herkese merhaba. günümü 11 gün geçtim. evde test yaptım ikinci çizgi hafif çıktı. kasıklarımda adet olucakmışım gibi bi ağrı var. başka hiç bir belirti yok. sizce hamilemiyimdir. kan testi yaptırmak istemiyorum şimdiden de. yorumlarınızı bekliyorum...
:uhm:
banada yardımcı olun lütfen adetin 5 ocakta ama sabahları işe giderken otobüste genelde 2-3 dk bir mide bulantısı hissediyorum ve sabahları çok halsiz bir şekilde uyanıyorum hatta hiç uyanmak istemiyorum bir süredir korunmasız ilişkiye giriyoruz sizce benim durumun nedir şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
adetim düzenlidir en fazla 2 gün oynar. acaba hamilelik değilde başka bi şey olabilir mi diye şüphelenmeye başladım. çünkü benim eşimde sprem hareketsizliği sorunu vardı. Tedavisini de tam bitirmemişti.
sorun da bu zaten sadece kasık ağrısı var. başka belirti yok. bide canım durmadan tatlı istiyo. normaldede hasta olmadan öncede tatlı isterdi canım. düzenli ilişkiye falan girmiyodum. hatta biliyosun pekte umursamıyordum. şimdi bende meraklandım. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?