Kızlar yardım

leongirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2025
15
7
1
29
Merhaba öncelikle hanımlar picos hastasıyım 7 yıllık evliyim gebelik elde edilemedi (ilaçsız adet göremiyorum) klomen vs gibi tedavilerlede hiçbirşekilde gebelik elde edilemedi en son çare özelde tüp tüp bebeğe geçtik 38 yumurtam oluştu 32 si opuda toplandı 25 tanesi işleme alındı 21 tanesi döllendi 6 tanesi besinci güne 2 tanesi altıncı güne gitti yani toplam 8 embriyom donduruldu 1 ay rahim dinlendirme yapıldı rahim kalınlığım istenilen seviyedeydi embriyo 5 AA kalitedeydi hormonlarım tam istenilen seviyedeydi transferden önce başlamıştık ilaçlara estrofem hap prolutex iğne göbekten transferden sonrada devam ettim ilaçlara harfi harfine ama malesef bugün beta hcg 2 yani negatifle sonuçlandı doktorumda şaşırdı %60 lardan fazla oran veriyodu bana yasal sınırlama varmış ilk iki transfer tek oluyomuş sonrasına 2 embriyo transferine izin veriliyomuş doktoruma rica ettim birdahaki transferde 2 embriyo transfer edin diye ama çok katı bu konuda kesinlikle hayır dedi yapan doktorlar var ama ben yapmıyorum asla yapmam dedi hali hazırda çok iyi kalitede 7 embriyom var bu seferde tutmazssa uzun bir zaman transfer yaptıramam çünkü maddi olarak tükendik 200 binden fazla gitti embriyo çözdürme ve ilaçlara 50 bine yakın gene gidicek aklım çok karıştı başka bir doktorla görüşüp 2 embriyo transferimi yaptırsam yoksa doktoruma devam edip tek embriyo transferimi yaptırsam ALLAH rızası için bi akıl verin şaşırdım kaldım ankarada oturuyorum tedaviyide ankara gördüm cevap veren eller dert görmesin şimdiden

Kimse yokmu cevap vericek lütfen

Daha neler öyle bişeymi olur bende KKTC yaptım yaşım 24 tüp beneğe göre küçük yaşım ama yinede ilk transferimdi çift verildi düşük yaptım haziranda tekrar gidip çift alacağım öyle bişeymi olur tam tersi benim doktorum garanti olsun diye çift verdi tuttu ikizdi ama düştüler işte.
Doktorunuzdan memnun değilseniz değiştirmelisiniz çünkü bu maneveyeti geçtim maddi insanı çok zorluyan durum isterseniz taşıyabilirsiniz embriyolarınızı Ve şunu söylemek isterim inanın Kıbrs daha uygun Türkiye göre burası adım atıyorsun para istiyorlar biz Kıbrıs’ta 2. Gidişimizde verdik toplu şekilde opu oldum yine vermedim bura olsa hemen alırdılar çünkü bir ara İstanbul memeorial da tedavi gördüm adım atıyorduk para istiyorlardı yok böyle bişey insanları bir mal müşteri gbi görüyorlar nerden para koparsak diye

Doğrudur kıbrıs belki daha uygundur fiyat olarak tabi ben bilmiyodum bilseydim kıbrısta yaptırırdım türkiye yasalarına göre 35 yaş ve üstüne 2 embriyo 35 yaş altına ilk ve ikinci transferlerde tek embriyo yasası varmış ama kıbrısta öyle bir sınırlandırma ve yasa yokmuş serbestmiş yani kimi doktor sınırlandırma dinlemiyomuş türkiyede kimiside yasa neyse o diye tutturuyo olan gene bize oluyo malesef embriyo taşıma nasıl oluyo nasıl yapılır ankarada hangi doktor iki embriyo transfer eder bilmiyorum kafam çorba gibi oldu ne yapıcağımı bilmiyorum

Rabbim gönlünüze ferahlık versin ama burda okuduğumda oldu sistemde tek gözüktürüp çift verenlerde olmuş doktprdan doktora değişiyor demekki Rabbim merhametli doktorları çıkartsın önümüze inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…