- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kızlar yardım
- Konu Sahibi Duygunm
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O haftalarda bu sikayetler normal. Dinlenin bolbol. Tabi ciddi bir boyuta gelirse doktora gidin. Saglikla kucaginiza alin insallahKızlr 12+5 deyim bu hafta böyle artan baş agrularim , sürekli uyku hali sersem gibiyim sizde de varmı böyle oluyormu başım dönüyor gözüm kararıyor gibi
Teşekkür ederim tahminen ne zaman geçer acaba hamileliğin başından beri yeni yeni oluyorO haftalarda bu sikayetler normal. Dinlenin bolbol. Tabi ciddi bir boyuta gelirse doktora gidin. Saglikla kucaginiza alin insallah
Bas ağrısı dediğim cok farklı benimki. Böyle insan. Sersem gibi olur ya öyle bişey zonlklma fln derecesinde degl meselauyku hali 17.haftalarda gecti. baş ağrım hiç olmadı migren hastası olduğum halde ama isterseniz doktorunuza söyleyin magnezyum başlayabilir baş ağrısı icin
hee… tansiyonunuza bakıyor musunuz?Bas ağrısı dediğim cok farklı benimki. Böyle insan. Sersem gibi olur ya öyle bişey zonlklma fln derecesinde degl mesela
Yook bakmiyorum hiç kesin dusustehee… tansiyonunuza bakıyor musunuz?
bir hafta takip et sabah-aksam. anormallik olursa kontrolde doktoruna bildir.Yook bakmiyorum hiç kesin dususte
Bana 2.trimesterde geçer demişlerdi öylede oldu. Insallah sizinkide gecer. Ama göz kararması cok sık yaşiosaniz tansiyonunuza ve diger degerlerinize bi baktirinTeşekkür ederim tahminen ne zaman geçer acaba hamileliğin başından beri yeni yeni oluyor
Çok da sık değil aslndaBana 2.trimesterde geçer demişlerdi öylede oldu. Insallah sizinkide gecer. Ama göz kararması cok sık yaşiosaniz tansiyonunuza ve diger degerlerinize bi baktirin