- Konu Sahibi habibedemir
Dua edin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar iyi anlıyorum ki seni bu arada ne kadardir bekliyosun hamile kalmayıTabi ki pazar günü regl günüm sabah test yapıcam korkudan uyuyamadım hiç sonuç negatif çıkarsa diye cesaret edemiyorum
Ben 2 çocuk annesiyim 1 senedir ara ara 3. çocuğa heveslendim toplamda 3 4 ay denedik ama ovulasyonu bilmiyordum gününü tutturamıyormuşum bu ay ovulasyon testlerini duydum denedim yaptığım testleri atıyorum eşimle bazen her gün bazen gün aşırı değerlendirdik bu aydan çok umutluyum bugün ki hamilelik testim negatif çıktı ama hala çok umutluyum bel ağrım mide bulantım kasık ağrım kokulara karşı duyarlılığım var göğsümde şişlik ve ağrılar varO kadar iyi anlıyorum ki seni bu arada ne kadardir bekliyosun hamile kalmayı
7 si ve 8 inde yumurtlama olmus gibi ama yinede tam yumurtlama gibi değil kontrol çizgisiyle ayni koyulukta yada daha koyu olmali diye biliyorum ben gebe kalamadim ama tam anlamiyla yumurtlamam oldu isterseniz atabilriim testlerimiBen 2 çocuk annesiyim 1 senedir ara ara 3. çocuğa heveslendim toplamda 3 4 ay denedik ama ovulasyonu bilmiyordum gününü tutturamıyormuşum bu ay ovulasyon testlerini duydum denedim yaptığım testleri atıyorum eşimle bazen her gün bazen gün aşırı değerlendirdik bu aydan çok umutluyum bugün ki hamilelik testim negatif çıktı ama hala çok umutluyum bel ağrım mide bulantım kasık ağrım kokulara karşı duyarlılığım var göğsümde şişlik ve ağrılar var
Olur atın bakayım7 si ve 8 inde yumurtlama olmus gibi ama yinede tam yumurtlama gibi değil kontrol çizgisiyle ayni koyulukta yada daha koyu olmali diye biliyorum ben gebe kalamadim ama tam anlamiyla yumurtlamam oldu isterseniz atabilriim testlerimi
Ben buradaki arkadaşlara sordum benim gibi olup hamile olan arkadaşlar varmış birde bu mide bulantıları falan beni baya umutlandırdı7 si ve 8 inde yumurtlama olmus gibi ama yinede tam yumurtlama gibi değil kontrol çizgisiyle ayni koyulukta yada daha koyu olmali diye biliyorum ben gebe kalamadim ama tam anlamiyla yumurtlamam oldu isterseniz atabilriim testlerimi
İnşallah hamilesinizdirBen buradaki arkadaşlara sordum benim gibi olup hamile olan arkadaşlar varmış birde bu mide bulantıları falan beni baya umutlandırdı
Olur atın bakayım
Ben sabahları ilk idrarla yaptım hep siz öğlen yapmışsınız çok tuhaf çatlamayı da görmüşsünüz yumurtlama günü ve diğer 3 günü değerlendirdiniz miAttım ayın 8 inde yumurtlama oldu 9 unda çatlama oldu tabi gebe kalamadim o ayrı konu ama insallah siz hamilesinizdir
Amin inşallah Allahım size de en kısa zamanda müjdeli haberler almayı nasip etsinİnşallah hamilesinizdir
İlk idrarla olmayacak bunu özellikle belirtiyolar ama maalesef eşim asker ayın 8 ini değerlendiremedik 7 si ve 9 unu değerlendirdik ama olmadi ayrica testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımı olmamalıBen sabahları ilk idrarla yaptım hep siz öğlen yapmışsınız çok tuhaf çatlamayı da görmüşsünüz yumurtlama günü ve diğer 3 günü değerlendirdiniz mi
İnşallah ama bu ay o kadar umutluydum ki gercekten çok üzüldümAmin inşallah Allahım size de en kısa zamanda müjdeli haberler almayı nasip etsin
Üzülmeyin Allah koymuştur bi yoluna içinizi ferah tutun benim eşimde geçen ay amaliyat oldu normalde bir ay birliktelik yasaktı ama o kadar çok istiyorduk ki değerlendirdik o günleri insan sabırsızlanıyor çok zor bi süreç ben şuan folik asit ve b12 kullanmaya başladım siz kullanıyor musunuz birşeylerİnşallah ama bu ay o kadar umutluydum ki gercekten çok üzüldüm
Bunu bilmiyordum ben ilk kez bu ay gördüm hiç haberim yoktu ovulasyondan falan instagramda bi bayanda gördüm denedim olmaz sa önümüzdeki ay öyle denerimİlk idrarla olmayacak bunu özellikle belirtiyolar ama maalesef eşim asker ayın 8 ini değerlendiremedik 7 si ve 9 unu değerlendirdik ama olmadi ayrica testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımı olmamalı
Evet bende folik asit kullanıyorum evet insan gercekten bir an önce olsun istiyor insallah hepimiz hayırlısıyla pozitifi görürüzÜzülmeyin Allah koymuştur bi yoluna içinizi ferah tutun benim eşimde geçen ay amaliyat oldu normalde bir ay birliktelik yasaktı ama o kadar çok istiyorduk ki değerlendirdik o günleri insan sabırsızlanıyor çok zor bi süreç ben şuan folik asit ve b12 kullanmaya başladım siz kullanıyor musunuz birşeyler
İnstagramdan minnak kurabiyeler diye bi sayfa var orayi takip edin bence bende oradan öğrendim çoğu şeyiBunu bilmiyordum ben ilk kez bu ay gördüm hiç haberim yoktu ovulasyondan falan instagramda bi bayanda gördüm denedim olmaz sa önümüzdeki ay öyle denerim
Olur sizi de takip edeyim ordan bibirimize destek oluruz istersenizİnstagramdan minnak kurabiyeler diye bi sayfa var orayi takip edin bence bende oradan öğrendim çoğu şeyi