• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
53
30
Kizlar adetime 6 gun kala beta 2 cikti. Benim direk moralim bozuldu olsa bi ihtimal yukselirdi diye dusundum. Adetten 1 gun once kaset test yaptim negatif. Bugun gecikmemin 2. Gunu agrim var. Goguslerim hassas ve kasinti var cok buyudu. Kendimi cok kotu hissediyorum ovulasyon testiyle takip ediyorum. Ama olmuyor :( ne yapmam gerekiyor. Adet olunca doktora gidip hormon tahlili yaptırmalı miyim ? Bi yardimci olur musunuz bu hormon tahlili nasil oluyor ?
Tek tupluyum bu arada dis gebelik ameliyati geçirdim 10 ay once :( bana dua edin Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin Allah yardimcimiz olsun.

Kizlar adetime 6 gun kala beta 2 cikti. Benim direk moralim bozuldu olsa bi ihtimal yukselirdi diye dusundum. Adetten 1 gun once kaset test yaptim negatif. Bugun gecikmemin 2. Gunu agrim var. Goguslerim hassas ve kasinti var cok buyudu. Kendimi cok kotu hissediyorum ovulasyon testiyle takip ediyorum. Ama olmuyor :KK43: ne yapmam gerekiyor. Adet olunca doktora gidip hormon tahlili yaptırmalı miyim ? Bi yardimci olur musunuz bu hormon tahlili nasil oluyor ?
Tek tupluyum bu arada dis gebelik ameliyati geçirdim 10 ay once :KK43: bana dua edin Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin Allah yardimcimiz olsun.
Neden adetten önce gebelik testi yapıyorsunuz? hamileliğin en önemli belirtisi adet gecikmesidir diğerleri sizi umutlandirip olmayınca uzmekten başka bir işe yaramaz.. kan veriyorsunuz bakılıyor hormonlariniza yaptırın içiniz rahat eder en azından ...

Adet oncesi beta ilac
Neden adetten önce gebelik testi yapıyorsunuz? hamileliğin en önemli belirtisi adet gecikmesidir diğerleri sizi umutlandirip olmayınca uzmekten başka bir işe yaramaz.. kan veriyorsunuz bakılıyor hormonlariniza yaptırın içiniz rahat eder en azından ...
Adet oncesi beta ilac kullanacagim icin bakildi tesekkur ederim

Bakar misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20210414-180508_Snapseed.jpg
    Screenshot_20210414-180508_Snapseed.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 27
Back