Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetleriniz duzensizse ovulasyonla takip edin koyulasmasi demek yumurtlama donemini gosteriyor iki cizgi yanip koyulastiginda cocuk istiyorsaniz o gunleri degerlendirin mutlaka.6 7 ay deneme sonunda doktora gidin olmazsa eger cunku doktorlar once en az 6 ay deneyin oyle gelin diyor muayeneye almiyorlar insAllah kalirsiniz hemenBen 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum be son üç gündür özellikle koyulaştı, bu ne demek sizce?? Bir de adetleri düzensiz olan gebe kalabilir mi![]()
Allah razı olsun kardeşim amin inşallahAdetleriniz duzensizse ovulasyonla takip edin koyulasmasi demek yumurtlama donemini gosteriyor iki cizgi yanip koyulastiginda cocuk istiyorsaniz o gunleri degerlendirin mutlaka.6 7 ay deneme sonunda doktora gidin olmazsa eger cunku doktorlar once en az 6 ay deneyin oyle gelin diyor muayeneye almiyorlar insAllah kalirsiniz hemen
Öyle mi allah razı olsun sizden ya, yani geç görüyorum ben biraz o yüzden tembellik mi var diyorum ama hormonlarım normal çıktıKalır neden kalamasın. Önemli olan yumurtlamayı tutturmak. Fotoğraf atabilir misiniz. Bi bakalım
Son 3 günüm resimdekiler kafam karıştı yaniAynen foto atın
Bence kesinlikle değerlendir t cizgisi cok belirginSon 3 günüm resimdekiler kafam karıştı yanileopar olan bugün
Buda benim bugünSon 3 günüm resimdekiler kafam karıştı yanileopar olan bugün
Amin cümlemizdenÖyle mi allah razı olsun sizden ya, yani geç görüyorum ben biraz o yüzden tembellik mi var diyorum ama hormonlarım normal çıktı
Yani 3 gün üst üste böyle olması normal mi normalde 1 gün oluyormuş yaBence kesinlikle değerlendir t cizgisi cok belirgin
Ay olursa hediye göndercem size vallahi hadiAmin cümlemizden
Bu günleri değerlendirin pil gibi duruyor![]()
Benimde öyle 3. Günüm ama çoğu kişide böyleYani 3 gün üst üste böyle olması normal mi normalde 1 gün oluyormuş ya![]()
Valla deme kızAy olursa hediye göndercem size vallahi hadi![]()
Ay öyle mi çok mutlu oldum şu anBenimde öyle 3. Günüm ama çoğu kişide böyle
Aminn inşallah hepimiziValla deme kız
Rabbim muradına erdirsin inşallah canım![]()
Bendede yok hassasiyet hiç bir belirti yokAy öyle mi çok mutlu oldum şu anPeki son bişey sorabilir miyim göğüslerde hassasiyet var mı bende hiç öyle bişey yok yani adete yakın oluyor o
![]()