Doğuma Hazırlık Kızlar Yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zanylife

Meleğim..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
484
233
103
Bursa
Kızlar ben özel sektörde çalışıyorum. 32. haftam bitti ve Çalışabilir raporumu aldım işyerime teslim ettim. Sorum şu ki; Çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin, ücretsiz izin, istirahat raporu vs. kullanan var mı? Kullandığınızda sonraya aktarılacak olan günlerinizden mi eksiliyor? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Çalışabilir raporundan sonra eğer amirleriniz sizi idare ederse izin kullanırsınız bunun dışında sisteme düşen herhangi bir izin halinde direk doğum izni otomatik olarak başlatılıyor

Iş amirlere kaldı ha

Evet ne yazık ki çünkü zaten dinlen artık çalılamazsın deyip resmi izni 32 de veriyorlar ama biz hayır çalışabilirim iyiyim diyoruz o süreçte de izin ya da rapor aldığımız takdirde biz sana demiştik diyor yönetmelik :) bende şuan o süreçteyim hayırlısı bakalım

Sizin kaç haftalık oldu işe gidiyor musun

Sizde Çatı ağrısı var mı bu beni en çok zorlayan şey her sabah dayan kızım dayan diye diye işe gidiyorum :)

Evet özellikle sabahları uyandığımda ağrı oluyordu ilk bikaç dakika yürümekte zorlanıyordum ilaç kullanmaktan hep kaçtım ve doğal yollarla devam etmeye çalıştım bunu bilen doktorum magnezyum eksikliğinden olur her gün bir tane muz ye ve magnezyum içeren besinler tüketmeye çalış dedi bende öyle yapıyorum ve çok şükür geçti şimdi nadiren oluyor o da çok hafif sende dene istersen

Yıllık izin aldığınız gun kadar doğum sonrası izin hakkınizdan düşüyor. Ben o yüzden bu seneki son yıllık iznimi 31 haftalıkken kullandım mesela.

Yıllık izin aldığınız gun kadar doğum sonrası izin hakkınizdan düşüyor. Ben o yüzden bu seneki son yıllık iznimi 31 haftalıkken kullandım mesela.
Ben hata ettim 20 gün yıllık iznim var sonraya kaldı artık desene... Peki diyelim ki yarın işe gidemedim ücretsiz izin alsam o da mı bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…