• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım

sevgimsin12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
31
3
36
31
Düğün salonuna giriş müziği bulamıyorum dans olmayacak sadece giriş müziği gördüğünüz beğendiğiniz düğünlerden olan müzikleri söyler misiniz.

Ne tarz müzik sevdiğine bağlı. Türk mü istiyorsun yabancı mı ? Benimki mesela hint müziğiydi. kulaktan dolma bir şarkı da seçme bence.
Hiç yok mu senin için anlamlı bişeyler hissettiren bir şarkı?

Ne tarz müzik sevdiğine bağlı. Türk mü istiyorsun yabancı mı ? Benimki mesela hint müziğiydi. kulaktan dolma bir şarkı da seçme bence.
Hiç yok mu senin için anlamlı bişeyler hissettiren bir şarkı?
Bizim şarkımız soyleyemedim şarkısı ama giriş müziği olarak cok abez kaçar sanki

Can Atilla Denizlerin Efendisi Barbarosa. benim düğün deniz kenarında olmuştu. alana gelene kadar baaya el ele yürüme mesafemiz vardı. Müzikle çok içiçe olduğumdan daha derin düşünüp bu müzikte karar kılmıştım. Çok enstruman içeriyor, müziği çok yönlü

Bizimki imera fera olmustu.tam iceri girerken sozleri o kadar muhtesemki cok guzel geliyor kulaga dinle derim.ama biz tam surdan baslatmistik.tam ortasindan baslattik biz.cok soran olmustu davetlilerden.hanginiz sectiniz ne kadar guzel uymus farkli dediler.

Back