Kızlar yardım yardım lütfen...

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
Günaydın öncelikle :) Aslında daha önce bu konu hakkında yazmıştım ama tekrar sorma gereksinimi duyuyorum.. Kızlar bana acil yüz temizleme arındırıcı canlandırıcı tonik jel tarzında bi ürün lazım ne önerirsiniz. Yüzüm yaglı sarısın olduğum için yüzümde en ufak leke tarzı bişe olsa çok kötü görünüyor ve ayrıca koyu halkalar var çene kısmımda. Pudra kullanmak zorunda kalıyorum gün içinde 3 kere pudrayı yeniliyorum yoksa yüzüm anında parlıyor ve hastalıklı gibi gözüküyor. Lütfen yardım edin ne kullansam iyi gelir

Cilt beyazlatıcı ürünlerden kullan. Git Gratis tarzı bir mağazaya, sana uygun bir ürün önerir oradaki güzellik uzmanları.

Cilt beyazlatıcı ürünlerden kullan. Git Gratis tarzı bir mağazaya, sana uygun bir ürün önerir oradaki güzellik uzmanları.

ya komatikcilerden aslında pek memnun değilim genelde satmak için ellerinde olan en pahalı ürünü satmaya çalışıyorlar.. Birinin tavsiyesi üzerine bi ürün almak istiyorum

bioderma sebium serisi çok başarılı..ben yıkama jelini kullanıyorum,alerjik bir bünyem var ,çok rahat kullanıyorum üstelik makyajı d açok güzel çıkarıyor.

ya komatikcilerden aslında pek memnun değilim genelde satmak için ellerinde olan en pahalı ürünü satmaya çalışıyorlar.. Birinin tavsiyesi üzerine bi ürün almak istiyorum

Ben Dermalogica'nın ürünlerini kullanıyorum, çok da memnunum, tavsiye ederim ama cilt bakım ürünleri ilginç bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir...

essencenin oil control diye bi ürünü var galiba o iyimis cok duydum
ama ben bilmiyorum hic denemedim cünkü kuru cildim var

Garnier safve temiz 2 sibir. Arada makyaj ve yuz temzleme siyah nokta zamanla azaliyor cildin temiz oluyor ve en onemlisi yaglanma karsiti sivilce olusumunuda engelliyor

Ben Dermalogica'nın ürünlerini kullanıyorum, çok da memnunum, tavsiye ederim ama cilt bakım ürünleri ilginç bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir...

evet kesinlikle :) ben de bir türlü istediğim bi ürün bulamadım :KK43: bi ara garnier in 3lü temizleme ürününü kullandım ama kısa süre iyi geldi kullanmaya başladığımda yüzümü derinlemesine temizleyip çok canlandırdı sonra o etkisi bidaha olmadı :KK43:

Garnier safve temiz 2 sibir. Arada makyaj ve yuz temzleme siyah nokta zamanla azaliyor cildin temiz oluyor ve en onemlisi yaglanma karsiti sivilce olusumunuda engelliyor

kullandım onu evet başarılı bi ürün ama bende uzun süreli bi etki bırakmadı :KK43: parasında da değilim valla yeterki bulim istediğim adam akllı bi ürün :KK43:

Ayrıca ne kadar dıştan bakım yapsan binlerce krem sürsen de; iyi beslenme, bol su tüketimi, sigaradan uzak bir yaşantın ve güzel bir seks hayatın olmazsa, cildin hiç bir zaman mükemmel olmaz söyleyeyim...

essencenin oil control diye bi ürünü var galiba o iyimis cok duydum
ama ben bilmiyorum hic denemedim cünkü kuru cildim var

bende ilk defa duydum .. lr zeıtgard diye bi ürün araştırdım tamamen doğal bi ürün biraz tuzlu ama :) hatta burda konu açıılmıs kullanan varmı dıye 2-3 kişi yorum yapmıs kullanan olarak . bu kafama daha cok yatıyo sanki

Ayrıca ne kadar dıştan bakım yapsan binlerce krem sürsen de; iyi beslenme, bol su tüketimi, sigaradan uzak bir yaşantın ve güzel bir seks hayatın olmazsa, cildin hiç bir zaman mükemmel olmaz söyleyeyim...

Evet doğru diosunuz. Sigara kullanmıyorum çok şükür :) su deseniz emin olun benım kadar kımse içmez :) kullandığım pudralar fondotenler mahvetti cildimi yağlı olduğu için pudrasız dışarı çıkamıyorum maalesef

bende ilk defa duydum .. lr zeıtgard diye bi ürün araştırdım tamamen doğal bi ürün biraz tuzlu ama :) hatta burda konu açıılmıs kullanan varmı dıye 2-3 kişi yorum yapmıs kullanan olarak . bu kafama daha cok yatıyo sanki

ay yarim yamalak yazmisim :) bu essencin ürünü saten crem veya serum degil
cantana atiosun onu eger yüzünde parlama olursa hemen kücük kücük kagitlar gibi sürüyosun neresi parliosa o surataki parlamayi felan alio

ay yarim yamalak yazmisim :) bu essencin ürünü saten crem veya serum degil
cantana atiosun onu eger yüzünde parlama olursa hemen kücük kücük kagitlar gibi sürüyosun neresi parliosa o surataki parlamayi felan alio

aa süper ozaman bunu hemen deniyim ben çok saolun nerde satılıyor peki bu ürün

X